България

Държавата и община Пловдив дават 7000 лева на гей фондация за организация на “Балкан прайд”

В последните месеци традициите на българското семейство и невинността на нашите деца бяха атакувани многократно по най-различни фронтове. Към края на миналата година лъжите на т.н. “Истанбулска конвенция” се въртяха из всички медии и множество НПО-та се опитваха да убедят българския народ, че този троянски кон бил нужен в борбата срещу домашното насилие. По някакво чудо “кутията на Пандора” бе затворена завинаги от Конституционния съд. За съжаление това се оказа просто началото на опитите на платени организации да наложат содомията си в българското общество.

През декември миналата година в четирите най-големи български града лъснаха билбордове с еднополови двойки и надпис “Няма страшно, това е просто любов”. От тази провококация шепа НПО-та се бяха облажили със 150 000 евро от ЕС за тази гнусна кампания.

От началото на тази година се случиха още два скандала – на български ученици беше предоставена анкета, която предполага, че има повече от два пола. Но по-брутално е как на ученици в Ямбол бяха раздавани брошури, озаглавени “Любов без последствия”, в които имаше чисто порнографски материал с хомосексуална насоченост и напътствия как се осъществява фистинг, риминг и пр. сексуални извращения. Въпросните брошури са спонсорирани от ООН.

Поредната изцепка, за която научихме от документацията на ОФ “Пловдив 2019” е, че са одобрени 7000 лева за събитие под името “Балкан прайд” като част от програмата на Полвдив – Европейска столица на културата. То ще включва “изложба, музикално събитие, лекции и дискусии, посветени на ЛГБТИ обществото”. Парите са дадени на софийската фондация “ГЛАС”, която е и съорганизатор на “София прайд”. Същите работят заедно с антибългарската организация Български хелзинкски комитет. Този път обаче, спонсорството за тази содомия не идва от ЕС, ООН или “Отворено общество”, а от всички нас, данъкоплатците в България. Защото бюджетът на ОФ “Пловдив 2019” е съставен от държавния бюджет и този на община Пловдив.

Ако някой би махнал с ръка и възкликнал, че 7000 лв са дребна сума на фона на всички милиони и милиарди, които в България се крадат и харчат за глупости, то трябва да напомним, че 7000 лева е например стойността на един кувьоз, с който може да бъдат спасени новородени българчета.

И така, докато България се топи и българският народ изчезва буквално с 9 души на час, нашите данъци не се харчат за това, да бъдат спрени тези процеси, а се дават на хора с патологична сексуалност и психика, които със своите действия още повече ускоряват процеса по гибелта на българите!

Националисти от Пловдив вече се подготвят за акции и протести, с които да се противопоставят на тази агресивна гей пропаганда, финансирана с държавни пари. Ние, като организацията, която се бори срещу налагането на нетрадиционната сексуалност като норма сред нашия народ още от първия гей парад в София през 2008 година, също ще ги подкрепим в тези им усилия.

Тук може да прочетете официалната информация за организирането и финансирането на “Балкан прайд”.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button