България

“White lives matter” – защото не приемаме расизмa и омразата срещу нашите народи

Националисти издигнаха едно просто послание в три български града, на различни оживени места – “Белите животи са важни” (“White lives matter”). Това послание издигнаха и футболините фенове на пет от най-популярните отбори в страната, по време на различни срещи. Много хора го посрещнаха с одобрение, уморени от несекващата медийна пропаганда на расисткото движение “Black lives matter”, други не разбраха посланието. Реагираха разбира се и дежурната шепа леви маргинали (сред които и един комсомолец, кандидат политик), които изразиха остро възмущение.

В този текст ще обясним, защо ние заставаме плътно зад националистите, които са организирали тази акция и защо смятаме, че е абсолютно задължително в цяла Европа да се провежда активна съпротива срещу неолибералния курс, който се налага в нашите общества.

Вече няколко седмици наред, в световен мащаб, сме заливани с най-откровена и гнусна расистка пропаганда, насочена срещу белите народи. Този расизъм не само е нормализиран, но вече преминава в много по-агресивна фаза. Етномазохизмът на западните общества, в който систематично бяха индоктринирани няколко поколения, достигна нови върхове. Едно трябва да признаем на социалните инженери – наистина успяха, чрез упорита и последователна пропаганда, буквално да увредят умствено широки слоеве от обществото и да ги докарат почти до състояние на биороботи, ръководени и реагиращи на лозунги, игнориращи реалността, дори когато тя им вади очите, просто защото противоречи на втълпените им идеи. Сега медиите, западният глобалистки политически и финансов “елит” и масата полезни идиоти, съставена от крайно леви и либерални екстремисти и неинтегрируеми чужди етнически елементи, поде своя пореден щурм срещу нашата цивилизация. Атакува се и дори буквално се руши културното наследство на белите народи, безогледно се фалшифицира и изопачава историята, а върху дръзналите да се опълчат се стоварва цялата мощ на системата. Това нито е случайно, нито е инцидент, който ще отшуми. Всичко е внимателно и дълго подготвяно и добре координирано. Именно такава реторика и подобни действия предхождаха болшевишкия погром и систематичен геноцид срещу класовия враг. Днес врагът е расов.

Белият човек е превърнат в символ на злото. Него може да го мразиш. Дори си длъжен. Особено, ако ти сам си бял. Единственият начин да изкупиш тази си вина е да работиш усърдно за унищожението на собствените си хора и да спомогнеш естественото жизнено пространство на народа ти да се препълни с “малцинства”. Нищо, че именно белите народи са истинското малцинство в световен мащаб и именно те няма къде другаде да отидат. Те така или иначе трябва да бъдат унищожени, защото са изначално зли. Това е новият враг на модерното ляво, овладяло властовите позиции на запад. И в тази пропагандна лъжа са повярвали немалко хора на Запад. Не мислете, че тук сме застраховани, защото същата мрежа от крайно леви и либерално екстремистки организации от години наред развиват дейност в България. Именно на тях дължим огромният проблем с циганската расистки мотивирана престъпност и социален паразитизъм на големи маси от тази общност. На тях дължим и чадъра над пълзящата ислямизация, както и “вноса” на араби и африканци. Те налагат пагубната политическа коректност и правят всичко по силите си дезинтеграционните процеси в обществото ни да достигнат нивата на разпад, наблюдавани на запад. 

А до какво доведе развитието на тази расистка политика, можем да видим най-ясно в Южна Африка. Страна, в която белите фермери са превърнати в малцинство и са подложени не просто на систематичен тормоз, но и на явен геноцид. Те буквално са систематично избивани, при това по изключително жесток начин – с изтезания, групови изнасилвания и всевъзможни мъчения (включително над невръстни деца), от страна на чернокожи расисти, индоктринирани от левичарите неистово да мразят белия човек. Друг пример за това, което ни очаква, ако станем малцинство в собствените си страни, е Хаити – страната в която, след като чернокожите вземат превес, избиват всички бели. Включително тези, които са били на тяхна страна по време на революцията. Днес Хаити е сред най-бедните и изостанали държави с изключително високи нива на престъпност. За това, че именно това ни чака, ако позволим на левите да осъществят плановете си, е много показателно, че във всички държави, където мултикултурализмът е развит, има огромни гета от пришълци, в които местното население, а понякога, дори и полицията, не може да стъпи. В цветнокожия криминален контингент левите революционери виждат ударната сила, която да ликвидира така омразната им цивилизация, изградена от белите народи. А какви жестокости ще отприщят тези нашественици, за антифа и сродните им лумпени не е от значение, те винаги ще ги подкрепят. А жестокостите често надминават животинското. Колко от вас например помнят или изобщо са разбрали за 18-годишната италианка Памела Мастопиетро, отвлечена от нигерийски мигранти, изнасилвана и изтезавана в продължение на няколко дни, след което нарязана на парчета, като извергите дори са яли от трупът й? Въпреки това обаче, ляво-либералният алианс продължава да вкарва хиляди и хиляди подобни индивиди в Европа и да прикрива престъпленията им. Феминистки и марксисти яростно бранят правата им, докато епидемия от брутални групови изнасилвания и всевъзможни престъпления залива държави като Швеция. 

Но нека да се върнем отново към България. Ако искате да разберете, какво ще е, ако хелзински комитети, антифата, феминистки и подобна сган успее да ни превърне в малцинство – просто отидете в печално известното село Мечка. И ако в САЩ, според ФБР, чернокожите извършват 52% от тежките престъпления, макар да са едва 13% от населението, ако в Европа, положението с арабските и африкански общности е сходно, то у нас имаме същият проблем с циганския криминален контингент. Още през 1985 г., когато са под 4% от населението, те са отговорни за 24.7 % от убийствата (по-късно този месец ще публикуваме статията с изключително интересна статистика, която открихме в една засекретена по време на социализма книга). Подробна статистика за ескалацията на циганската престъпност през годините, може да откриете тук. Такива политически некоректни и “расистки” статистики, обаче са умишлено забранени в много страни в Европа от либералните режими. В някои държави като Швеция дори е забранено да се оповестява чрез средствата за масова информация етническата принадлежност на извършителите на тежките престъпления, а властите в Англия над десет години прикриваха арабско-азиатски банди, системно изнасилвали и продавали непълнолетни и малолетни бели британски момичета. За това не бива да ни учудва и лицемерието на нашенските феминистки, включили се в протеста в подкрепа на BLM движението и “мъченикът” му, насилник над жени – Джордж Флойд. Докато същите издигат лозунги “Roma solidarity” и си затварят очите за жертвите на брутални цигански сексуални престъпления и убийства, като Виктория Маринова в Русе и Вероника Здравкова във Велико Търново. Циганската престъпност у нас, често е расистки мотивирана и е насърчавана и подкрепяна именно от левичарски организации и НПО-а. Те се надяват да открият в лицето на криминалния цигански контингент своя съюзник за революцията, която да унищожи традиционното българско общество. Медийният натиск у нас също се засилва – преди седмица някои медии, като БТВ и Спортал нарекоха лозунга “White lives matter”расистка провокация, а националната ни телевизия излъчи на живо погребението на рецидивиста Джордж Флойд.

Ето защо “White lives matter” не е лозунг, който важи само за САЩ. Това са думи, които са актуални за България и множество европейски страни, където местното население е подложено на издевателства от чуждоземците, подкрепяни от политици, неправителствени организации и медии. Важно е да наблегнем именно на тази солидарност и взаимопомощ между европейските националисти, за да преодолеем тази опасност, надвиснала над нашите народи и обща цивилизация.

Животът е висша ценност и всеки народ има право на съществуване. Но когато именно правото на съществуване на белите народи (включително нашия) се отрича, то е важно ясно да заявим, че белите животи са важни – “White lives matter”. Ние отхвърляме отровните лъжи на левичарите и категорично ще се борим срещу политиката на геноцид над нашите народи. Ние сме длъжни и ще се противопоставяме на всяка следваща лудост и лицемерие, които все повече ни движат към пропастта. Бъдещето на нашия народ и нашите деца, идентичността ни, културата ни и богата история зависят от задружните усилия на всички българи – достойни пазители на своята нация.

Подобни статии

Един коментар

  1. Да си призная през последния месец бях много доволен от действията в сайта на БГНС. Статиите от типа “политически коментар” мисля са една добра стъпка напред. Още повече че има една огромна празнина за политически и социологически коментари и анализи от гледната точка на националиста. Нещо което БГНС не запълва по никакъв начин с изключение на последния месец, където се коментираха глобалните събития засягащи бялата раса и целенасочената атака за нейното заличаване.

    Много от западните организации включително и вашите приятели от НордФронт имат ежеседмичен или ежемесечен подкаст където се коментират събитията от държавата и светът. А сайтовете им редовно имат някаква статия,както и такива на английски. Може би, БГНС е с мироглед че трябва да има повече дела от колкото думи. Но защо да няма и двете. В момента чисто националистичните и патриотични млади хора биват тласкани към чалга националистите или идолопоклоническите националисти, като така биват идоктринирани в абсурдни себе отричащи се мирогледи. А гледнат точка на здравомислещите националисти остава навряна в някой форум или чат . Вярно е ,че днес трябва много да се внимава какво и как се казва, но мисля и че БГНС има достатъчно правен опит,за да знае как да се модеира една такава инициатива.

    С други думи, трябва да се мисли и в такава насока.Има жажда за коментар над събитията пречупени през мирогледа който БГНС има, и мисля гледанията на статия като горната го показват ясно, в сравнение с тези които просто честват някаква годишнина или съобщават какво са правили тези или онези членове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button