Чужбина

В памет на жестоко убитата Лола

На 23 октомври активисти на БНС, заедно с представители на родолюбиви организации, проведоха възпоменателна акция пред френското посолство в София, в памет на жестоко убитото от нелегални мигранти 12-годишно френско момиче Лола.

Случаят, който взриви Франция, не получи почти никакъв отзвук от медиите, като у нас, така и в повечето европейски държави. Причината е цензурата на политическата коректност, която не позволява да се разгласява истината за престъпления от особено тежък характер, когато извършителите им са нелегални имигранти и пришълци с неевропейски произход, какъвто е случая. Детето е било зверски убито, като при разследването са установени следи от сексуално насилие и изтезания, предхождащи смъртта. Впоследствие трупът на Лола е натикан в куфар и е направен опит да бъде продаден за органи. Основният извършител на престъплението е алжирката, нелегално пребиваваща във Франция – Дахбия Б., като още четирима са заподозрени за съучастие – всички от африкански произход.

Едно от най-отвратителните неща при отразяването от страна на медиите във Франция (както и някой от по-големите световни агенции, все пак решили да коментират престъплението) е, че основният акцент не е върху жестокото убийство, а върху това, колко лоши са “крайно десните” във Франция и Европа, защото използвали случая да поискат прекратяване на безумните политики по отношение на миграцията и толерантността на властите към етническата престъпност, насочена срещу коренното европейско население. Въпреки това, огромни протести с искане за справедливост заляха цяла Франция, а акции на солидарност се проведоха от много национални движения в Европа.

Българските националисти също не останаха безразлични и акцията пред френското посолство демонстрира това. Въпреки, че проявата бе спонтанно организирана и оповестена ден по-рано, тя събра хора от различни организации. Включиха се и французи, живеещи у нас. Малко след 16:00 часа, пред посолството бе разпънат транспарант с надпис Justice pour Lola (“Справедливост за Лола”), а участниците издигнаха снимки на убитото дете. Бяха запалени свещи в памет на момичето и присъстващите поднесоха цветя.

Мероприятието приключи с кратки слова, които подеха дошлите французи. Те изразиха, както дълбока благодарност към българските организатори и присъстващите, така и надеждата, че всички здравомислещи европейци, обединени ще успеем да преодолеем тези тежки моменти. Макар мъката в думите им да се усещаше, те завършиха обръщението си с латинския израз Ad Victoriam!.

След тях говори Пламен Димитров от БНС, който също благодари на всички присъстващи и припомни, че случилото се с Лола е поредната трагедия, следствие от целенасочената политиката на управленските кръгове в Европа, унищожаваща коренното население на континента. На практика, една политика на геноцид срещу европейците, чийто най-отвратителни измерения са именно расистки мотивираните, тежки престъпления, извършвани от пришълци под покровителството на либералните екстремисти. Той завърши с думите, че в тази битка за Европа и бъдещето на децата ни, трябва да победим, защото това е единственият възможен изход за нас, всичко друго означава да бъдем унищожени.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button