България

Фейсбук група „Националистите от Сандански са невинни – освободете ги!“

Създадена бе фейсбук група в защита на арестуваните момчета от региона на Сандански. Припомняме –  полицията задържа четирима националисти по подозрение, че са взривили клуб на циганската партия „Евророма”. Разказите на близките им  и действията на полицията ни дават убеждението, че момчетата са станали изкупителна жертва в поредната PR акция на министър Цветанов. Взривът най-вероятно е  следствие от борба за територии, между цигански бандити.

Според нас властите използва случая за да се саморазправят с едни от най-дейните националисти от региона, които от години са им трън в очите. Това са безпрецедентни политически репресии, които няма да подминем. Нашите съратници могат да разчитат на пълната ни подкрепа!

Тази фейсбук група е един от начините да покажем, че българските националисти са зад тях. Чисто моралната подкрепа която се демонстира по този начин, никак не е маловажна за семействата им. Колкото повече хора събере инициативата, толкова по-силен ще е общественият натиск над репресивния държавен апарат. Това ще е само част от стратегията за защита на нашите съратници.

Нека всеки националист, ползващ социалната мрежа да се присъедини и да разпространи информацията!

Присъедини се към групата ТУК!

Подобни статии

Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
X