България

Те искат децата ви

През последните дни сме свидетели на поредната провокация от страна на неуморното ЛГБТИ лоби, изискващо нови и нови привилегии за себе си. Билбордовете, които предизвикаха съвсем оправданото възмущение на мнозинството граждани. Това бе и една от целите на акцията, за да могат отново агресорите да се изкарат невинни жертви. И да изискват нова порция привилегии. Сред които и достъп до децата.

Само че истината е друга. Те не само не са жертви, но силните на деня са зад тях. Защото тази провокация е щедро финансирана от Европейския съюз с нашите пари. По-точно с 200 000 евро. Пари, които могат да отидат за нещо наистина важно. Като например, както бе предложено – за нови кувьози, крайно необходими в болниците. Но във време на тежка демографска катастрофа, тези пари отиват за пропагандиране на сексуални перверзии сред младите. Както и за индоктринирането на учители в джендър теория, която трябва да преподават на българските деца. Именно там са се прицелили активистите. Те искат да объркат и привлекат, колкото се може повече деца, от възможно най-ранна възраст.

Крачката от билборда, до това 10 годишни деца да танцуват пред настървени, загорели перверзници в гей бар е съвсем малка. Защото тези хора не признават граници и нямат чувство за мярка. Колкото повече получават, толкова повече искат и нямат намерение да спират. А сега искат вашите деца.

И ако мислите, че това за 10 годишни, танцуващи в гей бар, пред възбудени нерези е преувеличено, много грешите. Това е съвсем реален пример. Това е историята на Дезмънд Наполес (Desmond Napoles). Непълнолетната звезда на ЛГБТИ сцената. Дете, което е насърчавано да се облича в провокативни женски дрехи и да танцува пред разгонени възрастни хомосексуалисти на гей паради и частни партита. И това е представяно като нещо чудесно от западните медии. Но желанието на ЛГБТИ активистите определено не е това да остане изолиран случай. Те искат още и още деца. Ето тук, например, може да видите статия в “Дейли Мейл”, за намеренията да се създаде специален клуб за деца, тласнати към това отвратително извращение.

За подобно нещо има само едно определение – откровено зло. Няма как по друг начин да се определи тази отвратителна сексуализация на деца и опитите за нормализиране на педофилията. Защото именно в тази посока бута ЛГБТИ лобито. Въпросът е, ще го допуснем ли? Това ли искате за вашите деца или сте готови да се борите за тяхното право на нормално бъдеще? Няма по-свято нещо от децата и няма по-гнусно престъпление от това да им се посяга. И който не го разбира е изгубил всичко човешко у себе си.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button