България

Терористите от Сирийската свободна армия искат български села

Представители на терористите от Сирийската свободна армия, прочула се с кланетата над цивилни, прояви на канибализъм и различни зверства, поискаха българската държава да им подари села в Югоизточна България. Това заяви пред Нова телевизия представителя на терористичната групировка – Осама Башир. Според него на „бежанците” идващи от Сирия трябвало да бъдат предоставени обезлюдени села в Странджа.  Много любопитен избор – населените пунктове са точно в границите на Ислямската дъга и в съседство с Турция. Между другото, именно ислямисткия режим на Ердоган е един от основните спонсори на тази терористична групировка.

Съвсем основателно можем да предположим, че тези искания са напълно съгласувани и с неоосманистите в Турция. Ако подобно безумие бъде допуснато, това означава, че ще бъдат създадени анклави на радикални ислямисти, които в съвсем близко бъдеще могат да поведат въоръжена борба срещу народа ни.

Нужно е незабавно затваряне на границата ни и експулсиране на всички нелегални имигранти обратно към държавите, от които са дошли. Като потенциална заплаха за националната ни сигурност трябва да се приемат дори жени и деца. Последното може да изглежда като твърде крайно на пръв поглед, но ситуацията го налага. Ще припомним само, че ислямистка камикадзе взриви вчера автобуса в руския град Волгоград. Трябва да си припомним и че джихадистите в Сирия вербуват 11-12 годишни деца, които веднъж промити от терористите, започват да извършват зверства.

Крайно необходимо е в най-кратки срокове да се вземат крути мерки срещу имигрантите  – в противен случай България ще се превърне в поредното бойно поле на световния джихад.

Подобни статии

Коментара

  1. Да не е дошла Коледа,че ще им подаряваме села?Егати наглоста,не да закупят,а да им се подарят.Като гледам как се развиват нещата в Б-я,няма да се учудя,ако нашите дупедавци го направят и това ще е началото на нова гражданска война.

  2. Какво се притеснявате за Родината ? Тя одава умря,сега войната е на друго ниво,очаква се голяма война,време е да си изберете с кого сте,не да се притеснявате за парите си,дето ги давате за цигарки и пиячка. Хем джихада ви е крив ,хем пък Запада ви колонизира?! Хората на изток се бият зверски,тука в тая Родина,секи се звери по,накрая куките му чупят главата. После се делите, на агатки и парти , какво православи ? какво ? АЛАХ АКБАР !

  3. НЕМОГА ДА ГО РАЗБЕРА ТОЗИ БАШАР АСАД ЗАЩО НЕМОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С ТЕЗИ ИЗМИСЛЕНИ ТЕРОРИСТИ В СИРИЯ 🙂 ДА СЕ ПРОБВАТ С НАС В БЪЛГАРИЯ 🙂 ТРУДНО СИ ВДИГАМЕ ЗАДНИЦИТЕ,АМА СТАНЕМЕ ЛИ МАЧКАМЕ НАРЕД ДО ЦАРИГРАД 🙂

  4. На нашите дебили от Народното събрание бих им казал:Имам вну4ка на 5г. и НЕ ИСКАМ да я сполети съдбата на Вики! Затова си искам моята България!!! България без мангали, без рязани карабини!!! Ако си правите оглушки ще има пушки! А на г-н Колев ще му припомня, 4е в НАТО и ЕС ни вкараха евреите и гъзоблизси!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
X