Анализи

Развратът унищожава нацията

За съжаление във времената на тържествуващ либерализъм, политическа коректост и мултикултурализъм сме докарани  до там, че трябва да доказваме добре известни истини и да обясняваме очевидни неща, отричани и изопачавани от пропагандаторите на толерастията. Ярък пример за това е вредата от промискуитета (безразборните полови контакти), който ни е представян като забавен стил на живот от масмедии и различни „прогресивни” организации, движения и отделни личности. Но воденето на разпуснат полов живот не е вредно единствено за отделния индивид. Когато това поведение добие масов характер, то става крайно вредно и опасно за нацията. А чрез непрестанното облъчване, най-вече на младите, от страна на различни медии се цели именно масовото и повсеместно разпространение на разврата. И до голяма степен това се случва. А плодовете на това безумие тепърва ще берем.

Преди дни един лекар си позволи да повдигне този твърде важен въпрос и бе на бързо охулен, след което темата потъна в гузно мълчание. Става въпрос за шефът на българският лекарски съюз д-р Цветан Райчинов, по чиито думи, не малка част от репродуктивните проблеми на българките са резултат на лоша хигиена и венерически заболявания, следствие от разюздан полов живот. Този извод бе подкрепен и от гинекологът д-р Росен Петров. Според него българките, особено по-младите, в голяма част са подвластни на промискуитета, а това е една от главните причини за увреждане на маточните тръби и възпрепятстване на забременяването. Вместо да се повдигне сериозен дебат в обществото по тези въпроси, доктор Райчинов бе заплашен със закани за съд и му бе поискана оставката от пациентски организации представящи жените с репродуктивни проблеми у нас.

Самият факт, че масовото разпространение на разврата е достигнало до там, да се налага председателя на лекарския съюз да прави подобни изявления е повече от притеснително. Чест прави на медиците, че се опитаха да повдигнат въпроса. Очевидно „заслуга” за сегашното положение имат и двата пола. Не може да се търси вина и само в отделни поколения, тъй като възпитанието и ценностите се предават от родители на деца. Истинската причина за това плачевно състояние на обществения морал е самата система, която ни е наложена. Консуматорството и внасянето на пазарни отношения във всяка една сфера на живота, съчетано с натрапване на завоалираният културен марксизъм на Франкфуртската школа (маскиран с понятията политическа коректност и мултикултурализам), буквално унищожават фундаментите на цивилизацията. Една от идеите на марксизма е именно отпадането на традиционното семейство и преминаването към безразборен полов живот. Днес, чрез средствата на модерната пропаганда, промискуитета на жените се представя като образец на поведение за младите момичета. Достатъчно е да се погледне един сериал като „Сексът и градът”, представящ разпуснатия начин на живот като нещо много престижно. Истината, обаче е че подобен „стил” на живот не води единствено до здравни рискове и репродуктивни проблеми. Психологическите последствия и духовното ограбване и нищета на индивида, далеч не са за подценяване.

Промискуитетното поведение пречи преди всичко на това, да установиш истински и дълбоки отношения с партньора. А това е една от предпоставките човек да се изгради като пълноценна личност, която да е полезна не само на себе си, но и на обществото. Със затъването в този начин на живот, чувството за собствена принизеност, неувереност и усещането за често неразбрана и необяснима вътрешна празнота се затвърждават у човека, колкото и да ги потиска и външно да демонстрира друго. Подробно няма да се спираме върху психологическият аспект на този тип поведение, но е необходимо да посочим и някои от страните му, които вредят на обществото. Особено опасно е когато подвластния на промискуитета започне да възприема другите не като личности, а като средства за задоволяване на нагона му. Използвайки и захвърляйки други, щетите които нанася вече не се ограничават до собствената му личност, а се прехвърлят и върху обществото. Трябва да кажем и че хора свикнали на такъв живот рядко създават семейства, а когато го направят, обикновено се провалят, поради навика, превърнал се в тяхна втора природа. Такъв поведенчески модел от своя страна има пагубно влияние върху формиращата се детска психика. Това вече пряко се отразява върху възпроизводството на нацията.

Има и друг сериозно подценяван и слабо изучен момент, който касае генофонда на нацията. Всеки, занимаващ се със селекция на животни може да потвърди, колко важно е, едно девствено породисто животно да бъде оплодено от породист мъжки екземпляр. При първоначален полов контакт с непородист екземпляр, дори и да не се стигне до бременност, а в последствие да бъде оплоден от породист мъжкар, качествата на потомството силно се влошават и не могат да бъдат възстановени. Нещо повече, това може да се случи и при чивтосване, дори когато женската не е девствена, но се стигне до бременност от непородист мъжкар. При селекция на животни, това се съблюдава строго. Но то е напълно игнорирано при хората. Поради властващата политическа коректност тази тема е табу. Това явление се нарича телегония и като теория, предполага, че съществува въздействие на гените на предишни сексуални партньори на една жена върху поколението и от следващите ѝ партньори. Вместо да бъдат подробно изучени тези механизми за да се разбира и има предвид влиянието им при хората, информацията е старателно потулвана или неглижирана и представяна, като несериозна хипотеза (макар да има потвърждение при наблюдения).

Не случайно някога предците ни са държали на девствеността на девойката и не случайно, се е гледал рода на младите и е трябвало съгласие от родителите. А за промискуитетно поведение, индивида е бил отхвърлян от общността. Всичко това са механизми гарантиращи физическото и духовно здраве на народа ни. Механизми, които са забравени или целенасочено унищожени.

Виждаме как поведение, отхвърлено с право като вредно и разрушително, от традиционните ценности на европейските народи (в частност нашият български народ) ни е натрапвано и насаждано от съвременната културно-политическа система, господстваща в голяма част от света. Това е очаквано, тъй като „закваската” на тази система е бунта срещу традицията и ценностите на обществата. А доразвити от Франкфуртската школа, тези идеи целят унищожението на традиционната цивилизация, основа на която е именно традиционното семейство. Това е черно на бяло написано от Маркузе и не е никаква тайна или конспирация. За това и пропагандирането на разврата е удар насочен срещу семейството, целящ унищожаването му.

Налагането на тези либерални „ценности”, най-вече на Запад доведе до изключителен по своите размери морален колапс. Обществата там бавно загиват именно заради подмяната на ценностите. Раждаемостта на коренните европейци е незначителна, на всякъде европейските народи се топят. За сметка на непрекъснато увеличаващата се популация на придошлите чужди етнически маси. Последното се случва, защото те отказват да възприемат разрушителните либерални „ценности”, а просто се възползват от слабостите на тази система. Най-добре го правят мюсюлманите. И причината за това е, че те не само държат на своята ценностна система, но дори се стремят да я наложат. И е нормално да успяват, тъй като всеки морал е по-добър от липсата на такъв. Ако европейските традиции не бяха стъпкани и не бяха заменени от морално разложение, подобен сценарий е просто немислим. Наблюдава се разцвет на исляма на Запад заради моралният колапс на обществата и почти пълното унищожение на традицията там, която е компрометирана и малцина се завръщат към нея. Същевременно поради толерастията, исляма не е критикуван, за това е и основната видима алтернатива на моралната деградация. Той, разбира се, не е единствената алтернатива, но е именно видимата такава, защото европейската традиция и ценности са поругани и демонизирани от левичарите и либералите. Собствените традиции, ценности и култура на европееца,  национализмът му, са представяни за зло. А това е единственото спасение за европейските народи – завръщането към корена и към истинския морал. Това важи и за нашият народ. Не си ли спомним примера на предците, не се ли върнем към техните ценности, ще бъдем унищожени и това ще е нещо естествено.

Силата на една общност е първо и най-вече в здравите семейни връзки. И ще спечели тази общност, която отхвърля промискуитета, всепозволеността, толерастията и мултикултурализма и залага именно на традицията и семейството.


Подобни статии

Коментара

 1. Абсолютно вярно! Когато свободата се приеме като слободия става страшно!

 2. Това е не само в България! Ние копираме Запада и дори преиграваме!!! Само един пример за ситуацията в Англия – момичетата се напиват до безпаметност в края на седмицата и отиват в тоалетната на пъба с който им падне….Оказахме се добри ученици на 'демокрацията' и 'свободата' …

  1. Сионските мъдреци го знаят това и са написали препоръки как да се унищожи националното самосъзнание в "Протоколите на Сионските мъдреци"

  2. Четете тогава Манифеста на комунистическата партия, там т.нар. промискуитет е научно обоснован и аргументиран.

  3. Виктор, ти както винаги говориш без да мислиш – типично за феновете на Мадам Йес – г-жа Пръмова!!!!

 3. Каквото да и де се пише да се умува , Християнството не подлежи на реанимация от Русия до САЩ то вече е извратено и в мъртвешки упадък.
  Едни ще приемат Исляма и ще се спасят но ще бъдат турцизирани , защото традиционния Ислям е Турски и се командва от Турция , другите ще си умрат и изчезнат в Толерастията , толерастите ще станат Роби и проститутки на ислямистите.

  1. Така е, защото в ислямският свят разврата не върви / и не само той, а и алкохолизма и други подобни явления, засягащи преди всичко "развитите демокрации "/.
   Тоест, не е луд този, който яде баницата, а този, който му разрешава това.

 4. Исляма не само е критикуван, но и се сочи за основен враг на Западната цивилизация, именно защото той е основната пречка за налагане на толерастията по целият свят.

 5. Както казва един окултист:,,Християнството е слабо.Църквата е морално рухнала и разложена из самата си основа.Да риташ и нападаш християнството,е като да вадиш нож на умряло куче.,,Това,за съжаление,са факти.Младите хора в страната са крайно невежи и незаинтересувани от това що е религия,морал и Бог.Има други много по лъскави и примамливи за тях неща,които отклоняват тенденциозно тяхното внимание.В днешно време на масова световна морална деградация,не родителите,а външната социална среда,музиката,информацията в интернет,телевизията обуславят децата и ги моделират както искат онези които властват,но,разбира се,не като кукли в парламента.Въпросът е друг.Как можем да се противопоставим на властта на онези които притежават средствата за масова информация,парите и държавните сили?

 6. Религията е заплаха за човечеството и за това ще бъде заличена…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button