България

Пропедофилски филм стартира кампанията за гей парада в София

Организаторите на столичния гей парад решиха да стартират тазгодишната си кампания с пропедофилски филм, в който главни герои са 13-годишни момчета. Става въпрос за филма “Близко” на Лукас Донт. 

На кратко, нелепият сюжет е за две малолетни момчета, които са в твърде интимна близост, което е демонстрирано със сцени, как спят в едно легло, гушкат се и се опипват. Сцените обаче са така заснети, че всичко това да не изглежда като невинни детски жестове, а се прави опит да му се придаде откровено еротичен оттенък. Използвани са техники типични за пресъздаването на този тип отношения между възрастни в кинематографията.

Тази демонстративна интимност между 13-годишните герои прави силно впечатление на връстниците им. Именно те олицетворяват злото, хомофобско, традиционно общество в този визуален продукт на социалното инженерство. Поради хомофобията на връстниците си, единият младеж се отдръпва от другия, като последният в крайна сметка се самоубива. В остатъка от филма, приятелят му се чувства виновен и страда, задето се е поддал на натиска на злото хомофобско общество.

Дълбокото внушение, което трябва да наложи тази пропагандна лента, прицелила се в емоциите на зрителя, е че децата са сексуално пълноценни, хомосексуалните наклонности при тях са естествени и злото общество с традиционните си норми ги потиска и ги кара да се самоубиват. Решението, разбира се, трябва да е изкореняването на тези хомофобски ценности и сексуалното освобождение на децата. 

А кой ще освободи децата? Ами разбира се, джендър революционерите, които ще ви прожектират този филм. Тези, които се борят за правото на гримирани травестити с откровено демонична визия да четат приказки на малчуганите в детската градина, докато ги опипват. И за правото на самите деца да се обличат като травестити и да танцуват еротични танци по гей парадите. Това са все неща, които вършат на Запад спонсорите на активистите организиращи гей парада в София.

Впрочем, педофилската нишка е нещо, което може да се проследи през цялото съществуване на кампанията около гей парада и дейността на замесените организации. През 2021 г. например, сред филмите прожектирани като част от кампанията за гей парада бе пропедофилският филм “Змия” – “филм за необичайното приятелство между 9-годишният смелчага Марио и ексцентричният гей мъж Борче”. Но това е доста по-стара тенденция, още през 2012 г. мрежата на джендър активистите и организаторите на гей парада започна опитите за нормализиране на педофилията. Тогава на тяхно събитие в “Червената къща” бе прожектиран филмът “Съзряването на Максимо Оливерос” – история за 12-годишен хомосексуалист влюбен във възрастен мъж. Тук трябва да споменем и ежегодното присъствие на непълнолетни на самият гей парад, като многократно е документирано, как им се раздават например сладки и други продукти с формата на фалоси. Приканвани са и на афтър партита, на които само можем да гадаем какво се случва.

Всичко това се случва с щедрото спонсорство на редица посолства, начело с това на САЩ, финансовата подкрепа на мрежи от НПО-а и разбира се, активното съдействие на Столична община и кмета Йорданка Фандъкова. За цялата джендър идеология и какво представлява сме говорили доста и може да откриете най-важното – тук. Разбира се, ние нито ще се примирим с това зло, нито ще седим безучастни. Приканваме и вас да направите същото!

Впрочем, филмът “Близко” трябва да бъде прожектиран на 10 юни от 20:00 часа в столичното кино “Одеон”.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button