Чужбина

Педофил от Антифа се самоуби, след като бе разкрит от унгарската полиция

Активист на Антифа от Унгария се самоуби, след като при обиск, полицията откри над 70 000 записа с педофилско съдържание на лаптопа му. На много от тях са заснети много малки деца, които са измъчвани и изнасилвани, включително има жертви на видима възраст около 2-3 годинки. Информацията се появи в унгарските медии на 5 юли. 

Обискът довел до разкритието е следствие от серия акции на унгарската полиция срещу активисти на Антифа движението. Действията на властите бяха предприети след като през февруари членове на Антифа от Германия и Австрия, подкрепяни от унгарските им съмишленици, извършиха редица нападения в Будапеща. Цел на атаките тогава бяха хора, които според крайнолевите имат вид на националисти. Жертвите винаги бяха издебвани и нападани от 7-8 левичари, въоръжени с метални палки. Атаките бяха извършени в дните около Деня на честта – годишното възпоменание в памет на защитниците на Будапеща. Събитие, което събира не само много унгарски националисти, но и националисти от цяла Европа. Впоследствие се оказа, че жертвите на побоищата извършени от Антифа са основно обикновени хора, граждани на Унгария или чуждестранни туристи, а не политически активисти от националното движение. Няколкото реални срещи тогава, между организирани националисти и Антифа, завършиха с паническо бягство от страна на левичарите.

Смелост за такива нападения, които могат да се дефинират единствено като политически тероризъм, Антифа набраха, след като в продължение на няколко години “бандата на чуковете” вилня безнаказано в Германия, заради политическия чадър над движението. Години наред немските власти на практика отказваха да проведат адекватно разследване срещу терористите, които нападаха дейци на германското национално движение, включително и в домовете им, представяйки се за полицаи. Побоищата бяха извършвани с чукове, като пострадалите имаха сериозни и трайни телесни повреди. Това, което германските власти отказваха да направят в продължение на няколко години, унгарската полиция свърши буквално за няколко дни. Престъпниците и съучастниците им бяха разкрити и впоследствие задържани, като започна щателно разследване от унгарска страна. Лидер на групата се оказа Линда Енгел. Предадените на германия леви терористи получиха смешни присъди от немския съд. А немският клон на Антифа организира демонстрации в тяхна подкрепа. Впрочем, този политически тероризъм бе приветстван и от метастазата на Антифа в България.

Междувременно обаче, унгарските власти продължиха разследването си и разкритията за педофилска връзка са резултат от това. Мъжът, чието име все още не е официално оповестено, е считан за един от основните организатори от унгарска страна, на атаките в Будапеща. Според информацията е тясно свързан с “бандата на чуковете”. Именно в тази връзка е проведен обискът, при който е иззет лаптопа на левия активист. За педофила се знае, че е работил в “Кафе Лотта” (Café Lotta) основно средище на Антифа и джендър активистите в австрийския град Инсбрук. Нещо повече, то е считано за основен координационен център на Антифа движението в Европа и вероятно атаките са планирани там.

След като полицията открива над 70 000 записа с брутално педофилско съдържание на лаптопа му, включително и с жестоки изнасилвания на съвсем невръстни деца, Антифа активистът, който до този момент все още не е бил задържан в хода на разследването, взема решение да се самоубие, преди да бъде арестуван. Самото самоубийство, според властите, има ритуален характер. Извършено е в гората, в близост до изоставената военна база Холдфени, в района на град Биаторбаги. Близо до мястото, където педофилът се е самоубил, полицията е открила детска кукла, частично изгоряла в средата на огнище, направено от камъни. Унгарския вестник “Метропол” се е сдобил със снимка на куклата.

Журналисти следящи случая в Унгария намекват, че вероятно е започнало разследване за връзките между Антифа движението и международни педофилски мрежи, поради което полицията умишлено пази следствена тайна и все още не оповестява определена информация.

Този случай далеч не е единствената пряка връзка на Антифа с педофилия и педофилски групи. Членове на движението и друг път са били уличавани в педофилия, но дори са провеждали публични акции в подкрепа на педофилски организации. Например през 2017 членовете на Антифа протестираха срещу антипедофилска реч на Майк Чернович в Колумбийския университет, като държаха банери, осъждащи “педо критиците” и издигаха лозунги в подкрепа на NAMBLA – една от най-скандалните и вече забранена, педофилска организация в САЩ. 

Не еднократно и метастазата на Антифа в България е заставала зад пропедофилски каузи. Последният такъв случай е подкрепата им за излъчването на пропедофилския филм “Близо”, част от програмата предшестваща гей парада в София. Събитие, което бе критикувано дори от отявлени хомосексуалисти, заради наличието на детска сцена и все по-яростното таргетиране на деца.

Ще следим отблизо развитието на този проблем и ще ви информираме своевременно.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button