БНС

Джендър активисти с нова жалба срещу БНС в Комисията за защита от дискриминация

Нова жалба срещу Български Национален Съюз е постъпила в Комисията за защита от дискриминация. Това е пореден опит КЗД да се използва като репресивен инструмент срещу нас от страна на леви активисти, след като през 2020 година започна дело срещу водача на БНС Звездомир Андронов по жалба на Александър Оскар от “Шалом”. 

Този път жалбоподател е професионалният джендър активист от “Български” хелзинкски комитет” – Радослав Стоянов. Повод за недоволството на Стоянов е миналогодишна акция на наши симпатизанти против джендър пропагандата, на която са раздавани листовки. Именно фактите, посочени в листовката са онзи трън в очите на грантомотивирания гей активист, който не му дава мира. И за тяхното цензуриране се бори, под претекст, че листовката е “съдържаща унижаваща достойнството на хомосексуалните хора реч и създаваща за тях враждебна, принизяваща, унизителна, обидна или застрашителна среда”.

Със съдържанието на листовката може да се запознаете ТУК и сами да направите своите изводи. Подробен коментар на изложените в нея факти и събития може да чуете в първа и втора част на специалното издание на нашия подкаст Свободен Сигнал, посветени на същността на джендър идеологията. 

Всичко посочено от нас, Стоянов се опитва не да обори с аргументи и факти, а да забрани и цензурира. Също според него, дръзналите да разпространят информацията трябва да бъдат наказани. Истински борец за права и свободи.

Още по-скандално в жалбата на Стоянов е, че там се изисква и цензурирането на лепенката с надпис “Здраво семейство – здрав народ!”, която се предлага на интернет страницата ни. Тя, по определението на Стоянов, е “дискриминираща”. Тоест, според джендър-екстремистките възгледи на Стоянов, да желаеш българските семейства да са здрави и морални, а народа ни да е силен, е форма на дискриминация, която следва да бъде санкционирана. На практика чрез подобни действия активисти като Стоянов индиректно признават, че борбата им е именно срещу семейството. 

Всъщност, цялостното поведение на този човек, желанието му да цензурира и репресира, само потвърждава това, което твърдим за екстремистката и изключително опасна джендър идеология. А дали ще позволим като общество на подобни индивиди да превърнат битието ни в една истинска антиутопия, както бавно се случи в много западни общества, зависи изцяло от нас.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button