Социална дейност

Национален фестивал за татуировки

Пред входаНа 28 септември БНС взе участие на Национален фестивал за татуировки, който се проведе в зала “Христо Ботев” в Студентски град. Участието ни беше предшествано от активна рекламна кампания по обявяването на фестивала – разлепване на листовки и плакати в София и различни градове в страната, в което взеха участие всички наши членове и някои симпатизанти. В желанието си да създадем неповторима българска атмосфера украсихме залата с 15-метров транспарант с надпис “БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО”, който изработихме специално за случая, и две 5-метрови знамена с нашият знак зад сцената, а входното фоайе декорирахме с тридесет национални флага. Българската украса имаше за цел да покаже, че колкото и да сме различни има нещо, което трябва да ни обединява и това е, че сме българи, а това за нас е гордост.Фестивала започна, но малко след началото му, охраната, която беше специално наета за случая от организаторите заяви, че не може да се справи със задълженията си и напусна. Така поради липсата на охрана ние се заехме и с тази дейност. Всичко вървеше нормално, на сцената се качиха група “ТВУ”, след тях имаше забавна шоу-програма с жонглиране с горящи въжета, демонстрация на татуировки и разбира се обещаното еротично шоу – прекрасно изпълнение на три чудесни момичета.

След половин-часово ревю на татуировки, някои от които направени и на самият фест, дойде моментът на награждаването. За участниците в конкурса бяхме приготвили приятна изненада – обявихме, че ще дадем специални награди в допълнителна категория – Татуировка на тема “БЪЛГАРИЯ”. На победителите в тази категория връчихме сребърна розета, точно копие на известната българска розета от Плиска, която е и един от символите на нашата организация и Български трикольори. Всички участници в останалите категории наградихме допълнително с Българското знаме, с пожеланието да си го сложат на домовете.

На финала заби известната група “КОНТРОЛ”, с което фестивала приключи.И организаторите и над 1500-те участници останаха приятно изненадани от нашето участие и Българската атмосфера, която наложихме на фестивала.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button