Начална страицаПротести и акцииСлайдър

Над 300 души казаха „НЕ” на гей парада и чуждия диктат

Над 300 души се събраха на днешния протест „Стига чужд диктат! – Не желаем гей парад!”. Въпреки краткото време за което бе организиран протеста и пълното затъмнение от страна на големите медии, стотици българи излезнаха на улицата, за да изразят своето недоволство. Недоволство от грубата и арогантна намеса във вътрешните ни работи, от страна на чужди държави, натрапващи извратен „морал” на народа ни.

Преди шествието да тръгне, речи държаха представители на различните организации, подкрепящи инициативата. Пръв говори Ангел Джамбазки от ВМРО. Основния акцент в неговата реч беше поставен на това, че ние не желаем да ни се натрапват и налагат „ценности”, крайно чужди на нашите вековни традиции. Джамбазки заяви, че еднополовите бракове и осиновяването на деца от такива двойки са напълно недопустими.

След него кратко слово държа Адриан Асенов от „Атака”. Той подчерта, че винаги при голяма опасност, българите са се сплотявали и са били единни и поясни, че днешните времена са именно такива. Представителя на „Атака” изказа категоричната позиция на своята партия срещу провеждането на подобен парад.

Трети говори Симеон Костадинов. Той припомни, че на днешният ден се навършват 10 години от смъртта на великия българин Николай Хайтов. Костадинов заяви, че поради тази причина и датата насрочена за гей парада не е случайност. Това е един вид гавра с паметта на този голям родолюбец, тъй като именно той е човека свалил пръв маската от лицето на фондации като „Отворено общество” и БХК (днес подкрепящи гей парада). Симеон Костадинов припомни и че шествието на содомитите преминава покрай паметника на Левски, което отново е груба гавра с българщината. Той заяви че позицията на чуждестранните посланици е грубо вмешателство във вътрешните работи на България.

Последената реч бе на представителя на БНС, Пламен Димитров. Той подчерта значимостта на това, че днес всички тези организации са застанали на една позиция, въпреки съществените разногласия между някои от тях. Тази единна позиция е продиктувана от нуждата за защита на националния интерес, каза той. Димитров припомни огромната заплаха, която представлява идеологията на гей-активизмът – едно подривно политическо двежение, целящо унищожението на традиционното общество. Припомни и факта, че навсякъде където лобито на гей-активистите е най-силно и е наложило абсурдните си „ценности” над обществото, вече се надига втора вълна. Идват нови революционери с патологична сексуалност, следващи примера на гей-активистите и това са педофилите! Даден бе пример с провелата се миналата година в САЩ, конференция на педофили. Посочен бе и съвсем пресен пример за това – как само преди седмица, един от най-видните гей активисти в САЩ, бе задържан за притежание на детска порнография! Речта завърши с думите:

„Ние обаче няма да позволим страната ни да се превърне в дестинация за секс туризъм на гнусни западноевропейски и северноамерикански педофили! НЕ! Тук не е Содом, тук не е Гомор!  Тук е България – свещената земя, напоена с кръвта на предците ни! Свещената земя в която децата ни ще растат свободни и защитавани от нас, възпитавани в български дух и ценности!”

Организаторите благодариха на всички, дошли за да покажат, че  поставят България и нашите деца над всичко.

След речите шествието тръгна по бул. „Витоша”, под звуците на български патриотични песни. То бе водено от млади двойки, облечени като младоженци, символизиращи традиционният свещен брачен съюз между мъжа и жената. Редом до тях вървеше православен свещеник. Участниците скандираха: „Българио, събуди се!”, „Свободен, социален, национален!” и „За България – свобода или смърт!”. Крайна точка на шествието бе църквата „Св. Неделя”.

Подобни статии

Един коментар

  1. ЗА чуждия диктат разбирам и аз не искам дикатат от Русия ама ей на има го.А за гей парад нали го няма кво сте се разврякали като квачки и шатки….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
X