България

Комунистическа пропаганда от държавен институт

Политехническият музей в София е със статут на национален културен институт и е на бюджетна издръжка. Този институт, издържан с нашите данъци се готви да се превърне в трибуна на най-брутална комунистическа пропаганда, при това в момент когато необошевишката военна агресия дави в кръв Украйна. 

Политехническият музей ще подпомогне провеждането на събитие възхваляващо комунистическия сатрап Георги Димитров. Събитието е организирано от отявлените болшевики, именували се Български антифашистки съюз. Те ще честват паметта на този слуга на Сталин, стоял начело на БКП при най-кървавата касапница извършена от комунистите срещу народа ни, преди и по време на т.нар. “Народен съд”. Георги Димитров е лично отговорен и за може би най-голямото и безпрецедентно национално предателство в историята ни – бруталната македонизация и предаването на македонските българи на Тито по давление на Сталин. Този комунистически изверг, донесъл на България най-голямата национална катастрофа ще промотират от държавно издържаният Политехнически музей. Събитието е обявено за 17 юни от 18:00 часа.

И докато държавни институти се занимават с открита комунистическа пропаганда, левичари и болшевики всячески саботират опити да се почете паметта на жертвите на комунизма. Крещящ е примера с паметника на някогашния кмет на София, инженер Иван Иванов – скромен и почтен човек с изключителен принос за столицата ни и за България. Ще допуснем ли подобно нещо да продължава? Трябва да има сериозен граждански натиск за да бъдат санкционирани допусналите комунистическата пропаганда и да се изчистят всички остатъци от комунистическата отрова от културното ни пространство. Време е за българска култура и български паметници!

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button