Начална страицаСлайдърСтатии и анализи

Важно! – Защо трябва да протестираш срещу гей парада? Важно! – Защо трябва да протестираш срещу гей парада?

Има много българи, които по принцип не одобряват гей парада, но гледат на това събитие по-скоро с пренебрежение и считат, че е по-добре да се игнорира, от колкото да се организират протести срещу него. Тази позиция е до някъде разбираема, но особено в преспектива на времето е крайно погрешна. В този текст ще изтъкнем основните причини, защо това е така.

Първо – гей парада на практика е насочен срещу традиционните български ценности. Всъщност, това събитие символизира пълното им отричане. Това са ценности, утвърдени с вековете. Ценности, които са ни запазили като народ седем века под чужда власт. Ценности, които са превръщали България във велика сила. Някой може да каже – добре, но това, че ги отхвърлят е за тяхна сметка. Това твърдение е вярно. Но тук идва и втората основна причина за протест:

Гей парада не е просто събитие, само за себе си. Той е стъпка в една цялостна стратегия. Това е стратегията на гей-активизма – едно изцяло политическо, подривно движение. Движение, което изобщо не се бори за равни права – такива на практика хомосексуалистите имат. То се бори на първо време за придобиване на широки привилегии, основани на сексуални отклонения. След добиването на такива широки привилегии, започва и борба за установяване на диктатура на сексуалните малцинства над хетеросексуалното мнозинство. Това е политическа идеология, чиято крайна цел е унищожаване на цивилизацията, основана на традиционни ценности.

Тази политическа идеология е един от продуктите на Франкфуртската школа и мислителите, които доразвиват идеите ѝ. В своята основа, това е културен марксизъм, примесен с фроидизъм. Какво искат да наложат тези хора е казано недвусмислено и ясно от един от вдъхновителите им Херберт Маркузе: „Цялата патология трябва да бъде утвърдена за норма, а цялата норма – за патология. Сливането на политическия и сексуално-моралния бунт е ключово за ефективната опозиция. Тогава най-после ще рухне буржоазното общество.” Една от големите победи в тази насока е отпадането на хомосексуализма като заболяване от регистрите на СЗО. Не поради някаква друга причина, а в следствие на политически натиск! Това се случва днес! Проява на това е гей парада! Още ли не усещате колко е опасно това явление? Ако това не ви е убедило, нека видим каква е следващата и най-важна причина за съпротива:

Гей-активистите посягат към децата! От година на Запад, гей-активисти изпълняват програма по индоктриниране на децата, още от най-ранна възраст. Деца, включително и в детската градина са подлагани на системна обработка от страна на пропагандатори на хомосексуализма. Целта е да се повлияе на все още неоформената им психика и личността им да се формира, според  желанието на гей-активистите. Тук целта отново не е някакво приемане на „различните”, а превръщането на деца в хомосексуалисти, чрез интензивна обработка на съзнанието им. Това е единственият начин гей общността да се разширява, тъй като по естествен начин това няма как да се случи. Има специално разработена пропагандна литература за деца, различни песнички и цели методологии за тяхното индоктриниране. Предпоставки за такава пропаганда са заложени и в подготвения проект за закон за закрила на детето в България! Същевременно в някой държави на Запад, вече дори има своеобразни гей паради за деца!

Но с това атаката към децата далеч не приключва! Хомосексуални двойки, държът да бъдат признати за „семейства”  и да получат правото да осиновяват деца (да ги отглеждат и формират като личности). Това вече е факт в някой щати на САЩ. Искания за узаконяване на подобно извращение имаше и в България. Тази атака е насочена не само срещу децата, но и срещу традиционното семейство, в лицето на което гей-активистите виждат сериозна заплаха за идеологията си. Традиционното семейство е най-сигурният пазител на морала, отхвърлян от това политическо течение. За това се иска приравняване на патологичното отклонение, което се явява гей двойката  с традиционното семейство.

Но дори с това, опасностите не се изчерпват. Гей-активистите са само авангарда на революционерите с патологична сексуалност. На всякъде по света, където гей-активизмът е постигнал значителни победи и е наложил позициите си над обществото (най-вече САЩ и Холандия), виждаме как се надига втора вълна. Това са т.нар. бойловъри или по-точно, „умерени” педофили. Умерени, тъй като претендират за легализиране на секса (най-вече хомосексуалния) с деца в сравнително съзнателна възраст – 12 години. Слава Богу, тези движения все още са преследвани от закона. Но връзките им с представители на гей-организации са били разкривани многократно по време на разследвания срещу тях. Вече дори имаме и пример в пропагандирането на „умерена” педофилия – филмът „Съзряването на Максимо Оливерос”, история за 12 годишен хомосексуалист, влюбен във възрастен мъж! Филмът е носител на 3 награди на фестивала в Берлин! Същият филм беше прожектиран и в България в небезизвестната „Червена къща”! Усещате ли вече истинските мащаби на заплахата?

Хомосексуалните лобита постигнаха значителен успех през последните десетилетия, най-вече поради факта, че са структурирани и действат на мафиотски принципи. Особено силни са на Запад, където успяха максимално добре да се възползват от всички недостатъци на демокрацията. Дори създадоха цели псевдонаучни направления, които да „доказват” твърденията им. По този начин, една незначителна част от човешката популация (по последни данни между 1,5 и 3% от хората са хомосексуалисти) успява да наложи мнението си над огромното мнозинство.

Именно силните хомосексуални лобита на Запад стоят и зад организирането на софийският гей парад. При това съвсем официално. Не на последно място и това е достатъчна причина за протест – тъй като се явява намеса във вътрешните работи на суверенна държава. Нещо повече, то е и форма на културен тероризъм, насочен срещу българите и рушащ ценностите и морала им. Виждаме и как цялата продажна и прогнила политическа класа в България се обявява в подкрепа на това извращение.

Тук трябва да кажем, че далеч не навсякъде по света това явление е приемано и налагано на държавно ниво. Ярък пример в това отношение е Русия, която от години води изключително активна борба срещу това подривно политическо движение. Там и държавниците и народа са добре запознати със същността на тази идеология и опасността за националната сигурност, която тя представлява.

Това е противоестествено явление, което убедени сме, историята ще осъди и отрече. Този социален експеримент ще е с много по-тежки и ужасяващи последствия от съветския, за това трябва да бъде спрян. Всичко зависи от нас.

Крайно време е и българите да заемат категорична и ясна позиция срещу това движение.

Ако държиш на морала и ценностите на предците си, ако искаш да защитиш децата си и да им осигуриш нормално детство и бъдеще, ако искаш здрава и силна България – кажи НЕ на гей парада и гей-активизма!

Протеста е първата стъпка! После ще се борим за забрана на подобни събития. След това и за инкриминиране на гей-активизма като идеология. Подчертаваме, не инкриминиране на хомосексуализма, като състояние на индивида, а на гей-активизма като политическо подривно движение!

Подкрепи ни и ела на 30.06.2012 г. от 11 часа пред пилоните на НДК!

Подобни статии

Коментара

 1. Тази борба е обречена на провал ще попитате ЗАЩО защото парламента се състои от 90%хомосексуалисти веднага ще изковат закон в тяхна полза!!!

 2. Първата стъпка трябва да бъде следната: сексуалността няма значение! А парад ще има докато не се позволят браковете и хомосексуалните получат това, което заслужават – равни права! Стане ли това считайте, че няма да има повече паради! И в едно прекрасно утопично бъдеще ще можем да живеем в разбирателство. Хомофобията не е правилният път. Не знам защо е толкова трудно да го проумеете. о.О Никой не иска да унищожи България или патриархалното семейство. Напротив. България, в която няма дискриминация и омраза ще бъде много по-силна. Но не очаквам да ме разберете…всеки има свои убеждения. Само не прибягвайте към насилие. Това е възможно най-глупавият подход.

  1. Те и комунистите се бориха за един "по-добър свят", но резултата от тази борба ни е до болка познат на всички. Така че ние нямаме намерение да гледаме безучастно как се експериментира с нашето бъдеще, за да постигнете вашата "силна" България, водени от тези "благородни" идеали срещу дискриминацията и омразата.

  2. Това е един начин да се погледне на нещата. Но не мисля, че трябва да намесваме това, което някои са се опитали да пробутат като комунизъм. (това е коренно различна тема) Според мен равните права за гей двойките са по скоро приравними на равните права за жените. Както преди е било табу жените да бъдат свободни, от било то баща си или съпруга си, както не са имали право да учат, работят и гласуват, така и сега хората с различна от ''нормалната" ориентация нямат право да се женят и да осиновяват деца. Жените вече имаме право да учим, работим и гласуваме. Това се счита за "нормално". Според мен това ясно показва, че първо, значението, което придаваме на думата "нормално" подлежи на промята и второ, колкото и да се противите хомосексуалните ще придобият равни права, дискриминацията ще спре и всичките тези протести срещу гей парада ще бъдат леко странни за бъдещите ни поколения. Това не е експеримент. Това е едно съвсем естествено развитие на обществото.

  3. Български Национален Съюз Не разбирам кое е по-добре … Национализмус? Според мен и двете са мърша и трябва да се забранят на 100%. И ако тръгнеш да ми приказваш че Хитлер е бил добър човек…. мога да ти кажа само че ти си за психиятрията… На народа му е писнало от простаци и идиоди, както и от фалшиви националисти… по добре се скриите всичките преди да са избягали и последните свестни /под 45 годишни/ хора от България.

  4. Изместихте темата на разговора. Като се плюете един друг нищо не постигате. I am outta here! Айде, живи, здрави и го карайте по-спокойно 😀

 3. Бре България е световна сила 😀 найс
  И като разрушим цивилизацията после какво ? 😀
  Човек се ражда с своята сексуалност, както се ражда с цвета на очите и косата си. Ако не се гледа през тази призма, следват стъкмени простотии като написаните горе.
  Вече дали ще се тормозиш да изкривяваш сексуалността си (която е много голяма част от всеки) заради обществото вече е друг въпрос. Това се опитваме да променим. Всеки не хетеросексуален(общо около 30-35%) да се чувства добре спрямо себе си.

  1. Боже мой каква е тая безумна статия -да протестиращ срещу гей парада ? тъпаци …….

  2. и е по -добре хората които не са хетеросексуални , съобразявайки се с "ценностите на обществото" да се преструват на нещо ,което не са и да са нещастни . Ако моето дете е такова -аз предпочитам да бъде щастливо такова каквото е . А и за тази работа си има осиновяване ….защото може да има майки които оставят децата си ,защото може да има двойки мъж и жена ,които нанасят сериозни психически травми на децата си .а това бъдат отгледани от 2-ма мъже или 2 жени – трябва да е нещо лошо ???? не е важно каква е сексуалната ти ориентация за да възпиташ детето си да бъде добър човек ….. и този гей парад не развращава …нужно е нещо такова …защото тези хора "хората с нормална ориентация" се правят ,че не ги виждат защото са ограничени – хората трябва да се научат ,че хората са различни и това,че някой не живее по техния начин не значи ,че той е погрешен ..и нека децата ги видят тия неща -защото родителите им може да не се научат на тази възраст да показват разбиране към различните от тях ,но дано децата се научат на това …. и не знам какво е останало от "ценностите" които има в тази държава …но се питам как хора които смело защитават и се борят за това ,което са дават лош пример ….а например чалгата ,която наистина насажда изкривени ценности може да се толерира

  3. Добре тогава помислете малко! Ако примерно нчкоъ друг напи6е такава статич за протест срещу 'Националнич празник' – 3-ти март, Вие щяхтели да протестирате?
   Естествено че ДА, така се чувстваме и ние хомосексоалистите: Просто нчма как да сме съгласни с това!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Особено показателно за състоянието на обществото, даже бих казал – стряскащо е, когато т.нар. нормални средностатистически хетеросексуални нямат нищо против лумпени като Расате и други демагози да артикулират и да защитават на думи "традиционните ценности". Като сте толкова загрижени за морала и за децата, създайте условия да растат щастливи, вместо да си търсите постоянно виновни за вашата собствена безпомощност и липса на въображение.

 4. Шахта Процесор хората се раждат също и убийци,педали,педофили,некрофили и какви ли не още и се чувстват добре от това което вършат значи ли че трябва да проявяваме разбиране че така са се родили!Ако ти имаш едно момченце и попадне в ръцете на някой педал педофил и му распори задника как ще реагираш тогава питам аз!!!!

  1. Отговори ми къде се говори че педофилията убийствата и т.н. са вродени и конструктивни. Дай да видим и къде си прочел че прайда ще е "за" тях.

  2. Защо според вас всички педофили са педераси? Точно обратното показва статистиката. Повечето педофили са Хетеросексуални…. И съм зад мнението на Кирил Цветков. Човек не се ражда педофил…. Човек става педофил … което е и тъжната истина … но да си изтъркате задника с Хомосексуалните не ви прави по голяма чест.

 5. Кирил Цветков Това е целта да предпазим децата си от такива среди които изкривяват разбирането за истинския смисъл на живота!Винаги са съществували тези човешки пороци от древността до сега но не бива никога да се поощяват!!

  1. Те не изкривяват разбирането за смисъла на живота. Те също искат да могат спокойно да живеят заедно с половинките си, да сключат брак и да си осиновят деца. Разбира се, има винаги хора, които са порочни, но такива хора има както в редиците на хомосексуалните, така и в тези на хетеросексуалните. Идеята зад всичко е, че трябва да приемем, че всички сме еднакви! Да не се съдим и да не се мразим. Според мен това е най-ценният урок, който може да предадем на децата си.

  1. Ако имаш в предвид повече семейни двойки с прекрасни деца (да не забравяме, че в България много деца са оставени в домове, защото НОРМАЛНИТЕ им родители са решили да ги изоставят) http://vuuk.net/wp-content/uploads/2011/08/wpid-69004.jpg http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2153935/Neil-Patrick-Harris-partner-David-Burtka-enjoy-sunny-New-York-stroll-twins.html – последният линк ми е любим. 🙂 Ако това не е нормално, тогава какво е… да се бием? Да се мразим??

 6. От 70-те години на 20век и досега за изясняване формирането на сексуалната ориентация се правят изследвания свързани с унаследимостта, тоест генетични изследвания. Много често това е свързано и с изследвания върху близнаци. В „Генетично изследване на мъжката сексуална ориентация“ на Дж. Майкъл Бейли и Ричард Пилард от 1991 г., биват анкетирани хомосексуални мъже и техните братя — еднояйчни, двуяйчни близнаци и неблизнаци. Оказва се, че и двамата братя са хомосексуални при 52% от еднояйчните близнаци, при 22% от двуяйчните, при 9,2% от неблизнаците и при 11% от доведените (некръвни) братя. При подобни изследвания сред жени делът на сестри със съвпадаща хомосексуална ориентация е както следва: 48% при еднояйчните близначки, 16% при двуяйчните, 14% при неблизначките, 6% при некръвните сестри.
  Хомосексуално поведение може да се предизвика у животни в лабораторията по няколко начина. Например, хомосексуални мъжки мишки могат да бъдат създадени, като се подложи на физиологичен стрес майката по време на бременността. Неотдавна учени създадоха чрез генно инженерство хомосексуални плодови мушици, като имплантираха в тях ген, чиято мутация в дивата природа се знаеше, че е свързана с хомосексуално поведение. По-горните изследвания показват, че хомосексуалността при лабораторните животни може да се предизвика както от генетични, така и от външни фактори по време на вътреутробното развитие.
  Сравнителни изследвания на генома на хетеросексуални и хомосексуални мъже сочи към няколко региона, по които те може би се различават: сегмента Xq28, локуса D7S798 в сегмента 7q36, и локуса D8S505 в сегмента 8p12.

 7. Това е абсурдно. Не сме в средновековието! Който се присъедини към такъв протест е умствено изостанал и просто нехуманен. Голям проблем в България е че няма условия и толерантност за такива хора и като така масово са напуснали страната. Като резултат се губи всякакво разнообразие на популацията, тотален културен регрес и се полуцхажа едно сиво и скучно общество. Да не говорим за всички изключително ценни кадри които са напуснали за по-добър живот на места където имат равни права. Кмета на Ню Йорк с 500 от най-големите корпорации изискаха спешно узаконяване на еднополовите бракове миналата година, поради огромна загуба на супер ценни кадри към щати в които ги получават. И ги узакониха! А за осиновяването сте просто смешни! Гей хората по принцип не искат деца. В случаите когато ги искат влагат всичко от себе си и са следени много строго. Децата им получават отлични условия на живот, образование и бъдеще за което само могат да си мечтаят във един дом за сираци! И обикновенно такива деца си израстват хетеросексуални ( ако не са се родили хомо) и обичат мамите или татковците си като истински родители. Обществото е толерантно, никой не ги обижда или бие или сочи с пръст и в резултат няма проблеми с израстването на едно такова дете. Повечето педофили са хетеросексуални и включително както знаем към собствените си деца. Масово има алкохолици които бият жените си и изнасилват доведените си дъщери най-редовно тази статистика я знаете от новините. На колко изнасилени момиченца има по едно момче? И в повечето случаи насилника на едно такова момче е "хетеросекуален хомофоб" подтиснат и объркан, да не говорим за грешниците от църквата. Те носят рекордния брой за блудства над момченца и църквата си ги покрива! И тези същите свети вампири ще бъдат на протест!! Срам за тях срам за християнството защото вместо да обединява и учи на любов към ближния зове за омраза и насилие! Повече и повече хора се убеждават от собствените им действия, хипокритизъм и алчност че това е една глобална мафия кочто цеди цялото общество и се наслаждава на богатство пълна свобода има за гръб несъществуващи свръхестествени сили… Неслучайно губят вярващи и то масово!!! Хора, това е 21 век!!! Събудете се!!!!

 8. Български Национален Съюз А, може ли хора, които нищо не разбират от история и представа си нямат от данни и факти да не се изказват, какво били направили и какво не били направили комунистите, защото България в скоро време няма да достигне нивото на развитие, което е имала по Соца. Народна Република България просъществува 44 години. Днес през 2014 стАват 25 години от демокрацията в България, сами можете да си направите сметката и да видите, че това е повече от половината на онова време и всички можем да видим как (подчертавам) САМО СЕ РУШИ И СЕ РАЗГРАБВА И УНИЩОЙАВА ВСИЧКО ПОСТРОЕНО ОТ НАШИТЕ БАБИ, ДЯДОВЦИ И МАИКИ И БАЩИ, които никой не ги е питал какво искат и неискат! Ето ви един факт да си помислите малко над него… после да не обвинявате соца, какво бил сторил на държавата и разни от този род… Друг въпрос са политическите остатъци от този режим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
X