Протести и акции

Български национален съюз започва подписка срещу гей парада

Членове и симпатизанти на Български Национален Съюз ще проведат акция по събиране на подписи срещу ежегодната проява на сексуална извратеност, натрапвана ни като парад по централни софийски улици. Сборището на содомити шества из града ни вече няколко поредни години, под благосклонния поглед на Столична община. Нашите приятели от Сдружението на българските футболни привърженици подеха кампания срещу това агресивно натрапване на хомосексуална пропаганда. Целта е да се покаже, че огромното мнозинство от българския народ е твърдо против тази солидно финансирана от чужбина, налагана ни от външни сили, проява, отричаща изконните български ценности.

В кампанията срещу гей парада взеха дейно участие националисти от много български градове. На 26.04.2013 (петък) Български Национален Съюз слага началото на едноседмична акция за събиране на подписи в центъра на София. Тя ще се проведе на площад Славейков  (точно до паметника на баща и син Славейкови), като пункта ще е активен от 10:00 до 17:00 часа.

БНС приканва всеки истински българин да подкрепи подписките в цялата страна. Ако не искаме утре содомити свободно да осиновяват български деца и да заливат подрастващите в училища и детски градини с хомосексуална пропаганда, ако не искаме да се отприщи нова вълна от хора с всевъзможни сексуални отклонения, налагащи ни разбиранията си и превръщащи страната ни в нов Содом и Гомор, то трябва да окажем отпор. Подобни домогвания трябва да бъдат пресечени в зародиш.

Ако сега потънем в бездействие, утре нашите деца ще са потърпевши!

Подобни статии

Коментара

  1. Абе хора вие нямате ли си други грижи, та сте тръгнали да се себедоказвате и избивате комплекси чрез насаждането на омраза? Та чак и децата щели да са потърпевши… потърпевши от какво? В голямата си част хомосексуланите хора са деца на хетеросексуални родители.
    ЖАЛКИ СТЕ! Вземете и прочетете нялкоя книга вместо да се чудите в коя да се захванете и как да обърквате живота на мирните граждани!

  2. … и като ви е толкова грижа да децата се организирайте и направете нещо за децата без родители, вместо да си чешете езиците и обърквате обществото простотоватите си кампании! НЕ бяхте добре дошлли на протестите февруари месец, не сте добре дошли и с тази си кампания!

    1. Щом много либералните поддръжници на хомосексуализма се смятате в правото си да го защитавате публично, ние пък непрочелите ни една книжка, фалшиво загрижени, закостенели и жалки консерватори имаме право да застанем публично в негова контра и да си браним статуквото "един мъж-една жена" . А ти, симпатяга, не ми се прави на много интелигентен, щом си позволяваш да окачествиш като "жалки" и да сложиш под общ знаменател всички непознати за теб хора, заставащи против гей прайда.

  3. Ако въпросните господа и госпожи националисти не се изказваха всяка година против гей парада и не търсеха всевъзможни остарели учебници по психиатрия , за да докажат болестта според тях, може би щяха да спечелят и моят глас -иначе евала за всичко останало -за българските позиции ,за родозастъпничеството,за съхраняването на българската култура ,ама моля направете си труда да почетете малко повече книги за хомосексуалността и ако се обявявате против гей парада като цялостно явление -поне не изкарвайте всички гейове – педофили ,болни от хепатит ,СПИН ,депресии и не знам си още какво.Ако се изказите против гей парада , защото искате да не се стига до там че да се позволява да се разкарват голи мъже и жени по улицата ок ,ама доуточнете го,тогава и аз като хомосексуален ще се обявя против парада ,а вие тука сте почнали със наставническо заповеден тон,все едно слушам дяда си на село -дъртия комуняга.Сред вас има цивилизаовани люде- дайте шанс и на тях .Вземете пример от ВМРО и вижте как се е изказала една от представителките на организацията ,която е лекар.Така оставаме с впечателнието , че колите и бесите всеки гей.

  4. Да, България е великолепна и уникална и да, има много предизвикателства, пред които трябва да се изправи, много проблеми, които трябва да преборим, но гейовете и лезбийките не са от тези проблеми. БНС защо не разбирате, че гейове и лезбийки са вашите братя и сестри Българи, вашите деца, вашите роднини? Защо се опитвате да ги отделите? Вместо заедно с тях да се изправим пред всички външни и вътрешни сили, които стъпчат подтоянно върху нас, вие си губите времето да разделяте булгарите на тривиални групички…

    Както Хан Кубрат е демонстрирал, заедно снопа не се пречупва!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
X