“Заедно за Европа на отечествата” - среща с европейски националисти

21апр17:00“Заедно за Европа на отечествата” - среща с европейски националисти

Подробности за събитието

На 21 април Български Национален Съюз организира среща с представители на няколко европейски националистически формации. Тя ще се състои в София, а началото ще е от 17:00 ч.

На срещата всяка от организациите ще направи презентация на своите идеи, както и на дейността, която развива. Ще говорим за общи инициативи, които сме провеждали и ще разкрием интересни подробности за бъдещите планове, които имаме. Всяка от организациите ще има и информационен щанд, на който ще бъдат представени различни материали. Ще има възможност и за въпроси към нашите гости. Който желае да се запознае с нашата обща борба е добре дошъл!

Организациите, които ще бъдат представени са:

Die Rechte (“Десните” – Германия) – Една от водещите националистически партии в Германия, със свои представители в местната власт в различни германски градове. Това е и една от организациите с които поддържаме чудесни отношения, вече над 10 години. Ежегодно представена на Луковмарш.

Les Nationalistes (“Националистите” – Франция) – Това е едно набиращо сила и популярност обединение, водено от нашите дългогодишни приятели от Френската националистическа партия. Самата тя води произхода си от следвоенните националистически организации във Франция и има сериозни традиции в борбата срещу антинационалните сили.

Szturmowcy (“Щурмоваци” – Полша) – Една от най-бързо разрастващите се младежки националистически организации в Полша. Това е и полската формация с най-сериозни международни контакти в цяла Европа. Те са организатори на “Черният блок”, който е част от “Марша на независимостта”, в който освен полски националисти има и делегати от различни европейски страни.

Légió Hungária (“Легион Унгария” – Унгария) – “Легион Унгария” е основан от бивши активисти на движението “64 окръга”, които поставят акцент на работата с младите хора, а не на развитието на политическа партия. Изключително дейна организация, която много бързо след създаването си набира позиции.

Národní a sociální fronta (Национален и социален фронт – Чехия) – Младежка националистическа организация от Чехия, която е концентрирала своята дейност не само във вътрешен план, но също така работи усърдно да развива сътрудничество с редица родолюбиви организации в цяла Европа.

Време

21.04.2019 17:00(GMT+00:00)

Място

София

Other Events
Back to top button