юли, 2019

07юл17:0019:00Семинар: Дигитална сигурност за националисти

Дигитална сигурност

Още

Подробности за събитието

Дигиталните устройства и интернет са неделима част от нашето ежедневие. И ние, българските националисти, ги използваме както за лични или служебни нужди, така и за нашата дейност, свързана с борбата, която водим.

Но всеки, който редовно използва телефона или компютъра си, е изложен на риск. Неограничените възможности, които предоставя дигиталната среда, привличат и недоброжелатели, които се опитват чрез различни методи да откраднат лична информация от техните жертви, за да могат после да се възползват нея. Като дейни активисти срещу тази антинационална система, ние обаче не сме заплашени само обикновени престъпници. Различни държавни служби също имат интерес да слядат и знаят всичко, което се случва около нас. Какви акции планираме, с кой комуникираме, какви данни съхраняваме на дигиталните си устройства – всичко това е от интерес за шпионите на системата.

Този кратък семинар ще ви даде базови познания за това как да защитите телефона или компютъра си от нежелано проникване, как да коминикирате сигурно с вашите съратници, как да се държите в социалните мрежи, как да сърфирате в интернет без да оставяте дигитални следи и още много полезни знания. Ще бъде изцяло насочен към придобиването практични умения и няма да е необходимо да имате по-задълбочени технически познания. Лектор ще бъде дългогодишен член на Български Национален Съюз, който от няколко години се занимава с тази тема.

Време

(неделя) 17:00 - 19:00

Място

Централен щаб на БНС

ул. Сър Стивън Рънсиман 1

Организатор

Back to top button
Close
X