Чествания и възпоменания

64 г. от убийството на ген. Луков

Младежта иска да управлява сама своето бъдеще

Над 500 националисти почетоха паметта на ген. Христо Луков с факелно шествие в центъра на София. Под звуците на барабани колоната премина от площад “Света Неделя” до Паметника на незнайния войн, където говори водача на БНС – Боян Расате.

“2007 година ще бъде трудна за целия Български народ. Ще бъде трудна и за нас националистите, защото тази година трябва да поставим ново начало в Българския политически живот. Младежта вече не се задоволява да прави шествия и да върви по пътя посочен й от прoдажниците в парламента. Младежта иска да управлява сама своето бъдеще.” – каза пред събралите се Расате.”Днес България е на колене. Младежта манипулирана от мултикултурата  на САЩ и Европейския съюз, е изгубила връзката с рода си, със семейството и Родината си. Нашите връстници се убиват с наркотици, или се стремят да емигрират, за да не живеят в държавата-мащеха, наречена Република България. Пенсионерите гладуват, а родителите ни работят на две места, за да оцелеят. За всичко това са виновни политиците. Сега ние идваме и нашия младежки дух ще донесе промяната” – добави Пламен Христов – организационен секретар на БНС.

От името на официалните гости от Германия, Австрия и Италия приветствено слово изказа водачът на Фаланга Еспаньол (Испания). Церемонията завърши с тържествена заря, след което поклонението продължи до къщата на ген. Луков, където след поднасянето на цветя и венци завърши.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button