Международна дейност

Шествие “70 години ФРГ? Ние не празнуваме!” в Дортмунд

Шествие под надслов “70 години ФРГ? Ние не празнуваме! Да си върнем националния суверенитет, да защитим Европа!” се проведе на 25 май в Дортмунд. Проявата бе организирана от партия “Десните” (Die Rechte). Поводът, както красноречиво е заявено в мотото на събитието, е липсата на национален суверенитет на германския народ и на практика, продължаващото колониално управление на страната, цели 70 години след края на ВСВ. След като Германия губи Втората световна война, страната е окупирана и разделена на две между победителите – англо-американския блок (контролиращ Федерална република Германия) и СССР (контролиращ Германската демократична република). В двете окупирани зони са наложени марионетни режими, подчинени на съответния окупатор. Съвсем естествено, такива режими работят в полза на чужди интереси, а не на тези на народа си. След падането на Берлинската стена, отдръпването на СССР от Източна Европа и последвалият му колапс, ФРГ присъединява територията на ГДР. Но това не е независима Германия, която си е върнала суверенитета, просто единия марионетен режим поема контрола над територията на другия. Страната остава подчинена на контрола на глобалистите и политиката на ФРГ, цели 70 години след войната, продължава да е във вреда на немския народ, но и на цяла Европа (тъй като глобалистите целят унищожаването на всяка национална държава и на всяка нация). Най-пресният пример за това е политиката по отношение на имигрантското нашествие от Азия и Африка, заливащо Европа. ФРГ е основният поддръжник и основният инструмент за прокарване на тази убийствена политика. За това германските националисти днес се борят за своя суверенитет.

Борбата на европейските народи за истинска независимост и за защита на хилядолетната ни цивилизация е обща. За това и демонстрацията на нашите германски приятели бе подкрепена от всички членове на Съюз “Крепост Европа”. На проявата имаше делегации на Български Национален Съюз, Легион Унгария (Légió Hungária),, чешкият Национален и социален фронт (Národní a sociální fronta) и френската партия “Националистите” (Les Nationalistes). Единствено полските ни съратници от “Щурм” (“Szturm”) нямаха възможност да изпратят свои делегати, тъй като се подготвят за сериозен отпор на предстоящия в страната им гей-парад. Но поздравът им бе предаден на участниците в демонстрацията. Освен организаторите от “Десните”, пред множеството речи държаха и представители от всяка чуждестранна делегация. От името на БНС говори водача на организацията, Звездомир Андронов.

Самото шествие премина без инциденти, но с типичния за Германия полицейски произвол срещу националните активисти. На място бе забранено използването на някои плакати и материали, подготвени за шествието, без за това да бъде дадено адекватно обяснение. Още по-абсурдно бе когато се получи нареждане знамената да не бъдат държани под ъгъл от 45 градуса, а да бъдат носени право нагоре. Най-комично бе, когато на организаторите бе казано, че това трябвало да се обяви с думите “знамената да бъдат поставени вертикално”, а не да се казва, че знамената трябва да бъдат вдигнати нагоре, защото така започвала песента за Хорст Весел. В един момент шествието спря за над 20 минути, тъй като от полицията спонтанно решиха, че не може да се скандира лозунга “Тук марширува националната съпротива”. След като организаторите показаха решение от 2000 година на върховния съд, че този лозунг не е забранен, шествието продължи, но с уточнението, че след скандирането му, участниците нямат право да пляскат с ръце. Истинска илюстрация на абсурдния режим във ФРГ.

Шествието бе и своеобразен завършек на кампанията на “Десните” за европейските избори. Реалната цел на партията с това участие бе не европарламента, а да се даде широка гласност на потресаващия случай на държавни репресии срещу 90 годишната Урсула Хавербек. Възрастната жена излежава присъда в германски затвор заради престъпление на мисълта. Повече за случая може да прочетете – тук. В края на проявата, знамето на ЕС бе скъсано и изгорено – защото нашата Европа не е техният съюз. Нашата Европа е на свободните нации и на традиционните ценности на народите ни.

Използвахме посещението в Германия и за да проведем втората официална среща на членовете на Съюз “Крепост Европа”, която бе много продуктивна и ползотворна. Нашите германски домакини, както винаги, бяха много гостоприемни и всичко премина безупречно. Нови общи инициативи предстоят скоро.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button