България

Министерство на културата финансира фетишистко шоу с травестити

Столичният кмет обеща пари за джендър активисти

Стана ясно, че Министерство на културата е наляло почти 80 000 лева пари на българските данъкоплатци във фетишистко шоу с травестити, граничещо с порнография. В същото време, кметът на София Йорданка Фандъкова обеща да финансира организациите на джендър активистите, стоящи зад провеждането на гей парада в столицата. За това удоволствие, разбира се, отново ще плащат българските граждани. Ако се чудите за какво се харчат парите ни предназначени за опазване и развитие на българската култура или бюджета на столицата ни по време на криза, това са мъдрите държавнически решения на администрацията.

Да започнем с първата скандална новина – Министерство на културата, чрез Национален фонд “Култура” по “Програма за възстановяване и развитие на частни културни организации” през 2022 година одобрява финансирането с 77 046,66 лв. на събитията организирани от центъра за джендър пропаганда и фетишистки бар “The Steps”. Заведението е собственост на Сингъл Степ ЕООД, които кандидатстват с искане държавата да им отпусне близо 100 000 лв. за джендър пропаганда и представления със содомитски сюжет и почти порнографски характер (повече информация – тук, на стр. 24, ред 340).

И не, това далеч не е преувеличено, както може да се уверите от кадрите заснети на събитието “Kinki Dringo 18+” (официално обявено като финансирано по въпросната програма от самите организатори). В тези кадри може да видите например травестит с изкуствени женски гърди, който имитира сексуален акт с изкуствен фалос, след което танцува в скута на друг хомосексуалист под съпровода на песен с текст “оправи ме като к*рва”. За подобни “културни” прояви от “The Steps” са получили почти 80 000 лева. Това фетишистко сборище се проведе в 16:00 часа на обяд, непосредствено до детска занималня.

Всъщност фактът, че джендър бардакът “The Steps” е разположен точно до детска градина, надали е случаен. За опасността от този център предупреждаваме от самото му отваряне. Още през 2021 година наши активисти попречиха на събитието в “The Steps” на което трябваше да се представи книжката за индоктринация на деца в джендър идеологията “Мравин”. Отново там се намесихме и когато бе насрочена прожекция на филми, промотиращи джендър идеологията. Част от този джендър фестивал бе и скандалният пропедофилски филм “Змия”, чиято прожекция бе официална част от програмата на организаторите на гей парада през 2021 година.

Вместо обаче държавата да обърне внимание на тези опасни тенденции, тя не само ги неглижира, но както разбрахме, дори ги финансира. Сега, след като стана скандал с фетишисткото травеститско представление в “The Steps”, от Министерство на културата, все пак обявиха, че ще назначат проверка, за да бъдат “изяснени обстоятелствата и целесъобразността на финансиране на проекта”. Какъв ще е резултатът, предстои да видим. 

И ако сега с право, по време на предизборната кампания, другите партии и особено ГЕРБ критикуват управлението на “Промяната” заради финансирането на това безобразие с близо 80 000 лева, то не е зле да погледнат и собствените си редици. Защото само няколко дни по-рано, кметът на София Йорданка Фандъкова, същата която от години прави всичко по силите си (включително и системно да нарушава закона), за да забрани почитането на паметта на един български герой като ген. Христо Луков, открито заяви, че ще финансира организаторите на гей парада. Това изказване тя направи пред “Евроком”. Ако има нещо по-лошо от това да се финансира директно гей парада, то това е да се финансират организациите, стоящи зад него. Защото другите им дейности всъщност са още по-вредни и са насочени към издаването и внедряването в училищата на пропагандни материали на джендър идеологията, насочени към все по-малки деца.

Крайно време е за по-организиран натиск над институциите и политиците, за да се съобразяват с волята на народа, а не с желанията и перверзиите на една маргинална група джендър активисти, опитващи се да яхнат властта и да диктуват дневния ред на обществото ни.

Подобни статии

Един коментар

  1. Всеки ден протести пред Голяма община, тези пеераси да спрат да се радват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button