Чужбина

Феминистки в защита на изнасилвачи и убийци на 13 годишно момиче

Не веднъж сме посочвали с конкретни примери какво зло вършат съвременните левичари. Не веднъж сме коментирали (отново с конкретни примери), че няма по-голям враг за жените от модерния феминизъм. И за пореден път думите ни се потвърдиха от делата на ляво либерални екстремисти. Този път примерът е особено крещящ и гнусен по своя характер, но и ясно разобличаващ истинската същност на това зло.

На 7-и юли във Виена, редакцията на информационния портал oe24 (онлайн издание на ежедневника Österreich) е щурмувана от феминистката организация “Alerta Feminista”(женско крило на Антифа движението). Причината – журналисти от медията са си позволили да обявят публично, че четиримата изроди, дрогирали, изнасилили и убили 13 годишно момиченце в австрийската столица, са афганистанци. Яростта на феминистките е предизвикана именно от обявяването на този факт, а не от крайно бруталното изнасилване и убийство на едно дете. С пяна на устата, левичарките се нахвърлят срещу журналистите, обвинявайки ги в “расизъм” и твърдейки, че истинското престъпление е разкриването на истината, защото това щяло да настрои обществото и да попречи на безконтролната миграция към Европа. В листовка, раздавана от феминистките, се твърди, че отговорни за това и за подобни престъпления са не преките им извършители, а че те са “жестоко последствие от сексисткото общество (визирайки европейското – бел. ред.), капитализма и патриархата”. Освен всичко, по време на атаката, феминистките нападат физически жени, работещи в медията. При появата на полицията, левите активистки бягат от сградата.

Самото изнасилване и убийство на 13-годишната Леони, за което масово мълчат повечето големи световни медии, е изключително брутално по своя характер. Детето е подмамено и дрогирано от двама афганистанци, след което е заведено в апартамент, в който още двама афганистанци очакват жертвата. Там на момичето са дадени още наркотици, след което е групово изнасилено. Гаврите продължават с часове, докато най-накрая сърцето на момичето не издържа. Трупът на детето е омотан в килим и захвърлен в тревна площ в североизточната част на Виена. До момента австрийската полиция е успяла да задържи трима от четиримата извършители на тежкото престъпление. Никой от тях не показва признаци на разкаяние, като единият дори заявил подигравателно пред полицаите, че момичето само било виновно, че умряло. Както тримата задържани, така и четвъртия, все още издирван, са известни на полицията с предишни провинения, включително трафик на наркотици. На трима от тях е отказано убежище, но въпреки това и криминалните им прояви, те не са били депортирани от Австрия. Семейството на жертвата възнамерява да съди австрийската държава, именно защото властите са знаели, че тези пришълци са опасни за обществото, но срещу тях не са били предприети адекватни действия.

Леони – жертва на брутално изнасилване и убийство от вече криминално проявени мигранти

Същевременно, не само споменатата феминистка организация, но и цяла мрежа от либерални НПО-а, опитват да атакуват журналисти и представители на властта, за “расисткото” оповестяване на истината, което било “проблемно” и можело да създаде негативни обществени нагласи към пришълците от Азия и Африка. В подобна ситуация човек наистина се чуди, кой е по-големият изрод – преките извършители на такива брутални престъпления или всички онези крайно леви и либерални НПО-а и организации, създаващи всички благоприятни условия такива престъпления, не просто да се случват, но и да се увеличават. Защото без организации като “Alerta Feminista”, Антифа и сродни леви и либерални движения и партии, престъпници като тези, никога не биха стъпили в Европа. Съвременният ляво либерален екстремизъм е зло, което ще погуби народите ни, ако не го спрем.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button