Чужбина

Убийство на шведски националист от криминален имигрант

На 10 май 19-годишният швед Томи Линд (Tommie Lindh) става жертва на имигрантския терор в своята родина. В Херньосанд той е намушкан смъртоносно в гърдите от судански имигрант. Причината е, че Томи се опитал да спаси едно шведско момиче от изнасилване от бъдещия си убиец.

Как се е стигнало до случая?

Убийството се е случило на тържество, на което присъствали доста млади хора. По някое време, в късните часове на денонощието, Томи забелязал, че една негова приятелка се съпротивлява срещу насилник, който се опитва да я изнасили. Младият швед веднага се притекъл на помощ на своята позната. Но тогава нападателят извадил дълъг нож и го забил с все сила в гърдите на Томи. След като той паднал на земята, в пристъп на животинска агресия, негърът продължил да му нанася удари и да го рита. Когато се уверил, че Томи е мъртъв, африканецът решил да довърши започнатото и брутално изнасилил момичето, което младия швед опитал да предпази.

Кой е убиецът?

Той се казва Абубакер Мохамед, родом е от Судан и има вече сериозно криминално досие. Има присъди за разпространение на наркотици и кражби, а през 2016 година е осъден за изнасилване на шведка, която по време на деянието е била под 15 години. Сега са му повдигнати обвинения за убийство, изнасилване и заплаха.

Кой беше Томи Линд?

Макар още много млад, Томи е бил убеден националист, както свидетелстват негови съратници. Те разказват, че бил младеж пълен с надежда, който никога не отстъпвал от принципите си. Според тях той и преди се е намесвал в ситуации, когато негови приятели са били в опасност и са имали нужда от помощ, затова и неговото поведение във фаталната нощ не ги изненадва много. За съжаление обаче неговия непримирим характер го превръща в поредната жертва на мултикултурното насилие, което залива Швеция от години.

Събития в памет на Томи Линд

На 16 май нашите приятели от Нордическото движение за съпротива (Nordic Resistance Movement) организираха демонстрация в памет на своя убит съратник. Мероприятието започнало с едноминутно мълчание, а след това реч е произнесъл представителят на движението Пар Сьогрен. В нея Сьорген е прочел имената на малка част от всички шведи убити от нелегални имигранти през последните няколко години в Швеция. В самия край на речта той заявява, че за смъртта на Томи Линд не е отговорен само суданския мигрант, а голяма отговорност носят и тези, които насърчават приемането на чужденци от Африка и Близкия изток и спомагат за подмяната на населението не само на Швеция, но и в цяла Европа.

През почивните дни унгарските националисти от Легион Унгария също почетоха паметта на младия швед с малка панихида пред посолството на Швеция в Будапеща.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button