Спортни мероприятия

Турнир Болярка

футболен отбор - БНСБНС срещу журналисти и бизнесмени в турнир по мини-футбол

Ден преди финала на световното първенство по футбол отборът на Български Национален Съюз – БРИГАДА премери сили с отбори на журналисти и бизнес организации на турнира по минифутбол, организиран от София Сити Център и Болярка. На 8 юли от 11:00 часа на игрището зад търговския център, срещу Боян Расате и БРИГАДА се изправиха отборите на в-к Телеграф, ТВ МСАТ, Булмес и този на София Сити Център и Болярка.

Отбора на БНС, БРИГАДА, се изправи в първия мач от турнира срещу своя традиционен противник – журналистите от в-к Телеграф. Срещата премина много динамично въпреки крайното равенство от 1:1. Момчетата от БРИГАДА се представиха добре и трябваше заслужено да победят. За жалост организацията на турнира не беше на ниво, което се отрази и на играта. Дузпата която бе отсъдена в полза на БНС беше изпълнена от капитана на отбора Станислав Чолаков, но за жалост той пропусна да отбележи гол понеже организаторите не бяха запознали играчите с правилата на турнира. И така Чолаков отправи от центара удар в противниковата врата стремейки се да вкара топката без тя да докосне земята, макар в правилата това да било разрешено. Така възможността да поведем в резултата беше пропусната.

Вторият мач беше срещу отбора на Булмес. БРИГАДА игра изключително агресивно и настъпателно и отново заслужено трябваше да бъде победител в тази среща. Но съдията призна за гол в полза на Булмес, плъзналата се по гол линията топка, а след това отмени чист гол на БНС! Играта завърши при резултат 4:4 и отбора ни отпадна по головата разлика.

За реванш с отборите от турнира на Болярка, БНС организира турнир за купата на Васил Левски по случай 169 годишнината от рождението му.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button