Спортни мероприятия

Тренировка по бойни спортове

На 18-ти април сутринта около 15 млади националисти от София се събраха в предварително избрана спортна зала, където проведоха първата си тренировка по различни бойни спортове. В ролята на треньори влязоха двама наши съратници, които от дълги години активно сез анимават с бокс, кик-бокс, борба и самбо.

На събралите се активисти на БНС, “Национална съпротива” и свободни националисти, те демонстрираха различните бойни стилове, след което всеки един от присъстващите можеше в спаринг-двубойна ринга да демонстрира какво е научил.

Несъмнено заедно с идеологическата подготовка,физическата издръжливост и сила е едно от най-важните качества, които трябва да притежава и развива един национален активист. Затова тази проявя няма да остане моментно хрумване, а ще се превърне в традиция, като целта е всяка седмица да се провежда подобни тренировки. Те ще са отворени за всички млади Българи,които искат да водят здравословен начин на живот и същевременно да могат физически да защитават себе си, своето семейство и приятели.

Смутните времена, в които живеем, ни показват,че все повече ще трябва да разчитаме на собствените си сили и тези на нашите съратници, за да се защитаваме, вместо сляпо да вярваме на институциите и органите на властта в тази прогнила система.

Подобни статии

Коментара

  1. Нека в подобни спортни мероприятия задължително се провежда поне краткосрочен курс по самозащита на българските деца и жени. За децата мога да кажа- " Желязото се кове докато е горещо", а за жените и майките едва ли, ще е нужно убеждаване в необходимостта на защитни умения! Липсата на такива разплака много български семейства. Нека българите да придобиват уменията да се пазят, както някога е било по земите ни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button