БНСБългария

Толерантност?!?

Нашият съратник Методи Петров беше нападнат в двора на училището си посред бял ден от група криминални цигани. Повод е спречкване между няколко негови съученици и цигани, които редовно ги пребърквали за пари. След кратка схватка, нашият съратник е бил повален и ритан пред очите на „охранителите“ от ЕГИДА, вследствие на което кракът му е счупен на две места.

Въпреки това на следващият ден той беше обвинен в подбуждане на расизъм и за член на “расистка” организация от директорката и е бил поставен въпросът за неговото изключване. Ето какво разказва самият той:

„Случката се разигра в центъра на училището (113-то СОУ). Беше втория срок на последната година. Трима цигани бяха наобиколили един съученик и нещо го бутаха. Ведната се намесих и разгонихме циганите. На другия ден през голямото междучасие слязох на двора и там видях вчерашните цигани с още двама. Единия беше с дълга рошава и мазна коса, а другият беше с гола глава, но и двамата почти нямаха зъби. Бяха доста по-големи от нас и приличаха на затворници. Дойдоха при нас и без много думи единият ме удари в лицето. По принцип не съм много здрав, и затова не реагирах. През цялото време се правеха на господари, и след мен започнаха да ритат един друг съученик. Тогава не издържах и скочих на единия като успях само да го изритам, не разчитах много да му направя нещо, а по-скоро очаквах да се намесят и другите ми съученици. За жалост не се случи. Даже напротив – събралите се междувременно около 10-тина циганина се нахвърлиха върху мен, а останалите Българи гледаха безучастно !!! В тази суматоха ми счупиха крака. Като капак на всичко директорката искаше да ме изключи от училище, защото аз съм бил виновен!
Е, като разбра, че ако ме изключи ще я съдим за дето са ми счупили крака и то в училището бързо се вразуми.“
За пореден път се убеждаваме, че безчинствата на циганите се толерират, а Българските ученици учат в условията на тормоз само заради своята Българска принадлежност.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
X