България

Слугите на Сорос ще превърнат протеста на 21-и в гей-парад

От медиите днес научаваме, че някои от самопровъзгласилите се за лидери на протестите, възнамеряват да превърнат шествието срещу кабинета на 21-и в… гей-парад. Това разбира се не е изненада за тези, които са запознати с „ценностите“, които изповядват слугите на Сорос в България. Един от най-върлите привърженици на содомитския парад е печално известният бивш кришнар и настоящ соросоид – Асен Генов.

Този ход от страна на соросовият слугинаж, обече е изключително гнусна гавра с борбата и усилията на българите да свалят мафиотското правителство. На гърба на хората изнесли протестите, една шайка политически проститутки ще прави реклама на содомията. Тази пропаганда на хомосексуализма е не само крайно непопулярна сред обществото ни, но и тотално ще компрометира протестите. На практика, това ще е техният трагичен край.

Всъшност, именно заради неистовите усилия на соросовата агентура да превземе протеста и да го насочи в угодна за господаря си посока, той започна да се изражда и да става все по-неефективен, малоброен и губещ популярност. Енергията на справедливия народен гняв бе похабена, а бунтът срещу мафията бе превърнат в грозен, кичозен карнавал с все по-безумни представления, дирижирани от пиар агенции. Това и настъплението на партиите силно отврати много хора, чиято цел не е да свалят една сбирщина от мошеници и крадци за да дойде на тяхно място друга банда от грабители и продажници. Най-грозното и отвратителното в случая е, че това което започна като истинско всенародно въстание срещу олигархията, бе систематично разбивано и моделирано от социалните инженери, докато най-накрая явно ще бъде сведено до един лишен от обществена подкрепа парад на содомити… Но рано или късно, ще дойде време хората, които така се подиграха с българите, да отговарят за действията си. А кабинетът на червено-турската мафия ще падне не заради, а въпреки усилията на асенгеновци и други соросоиди.

Ние призоваваме всеки трезво мислещ българин да бойкотира содомитското сборище на 21-и. Също така каним всеки, който е против агресивното пропагандиране на хомосексуализма и е за запазване и съхранение на традиционните български ценности, да се включи в шествието на обединените български родолюбци, което ще започне на 21-и септември от 14:00 часа, пред пилоните на НДК.

Подобни статии

Коментара

  1. Братя и сестри , моля ви дайте си сметка, че търсите "под вола теле". Мотивите ви са добри, но "врагът" ви е измислен. "Соросоид" е подхвърлена идея ИМЕННО от тези, които искаха да разцепят Протеста… и от текста по-горе става ясно, че са успели… някои хора с готовност налапват куката на антисемитизма – образът на "злия евреин" стана за пореден път начин за отклоняване на вниманието насочено за малко към БГ мафията, която е главната причина за разрухата на България… пробутват ни стара омраза под ново име…ДОКОГА? Хайде да спрем да се мразим един друг, а да се обединим зад каузата на СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ! А кой какво прави под юргана, си е ЛИЧНО негова работа , аз също НЕ съм за това "интимните неща" да се афишират в паради по улиците – някак си – нито това е начинът, нито мястото… Най-неотложния въпрос сега е ЗЕМЯТА! Четете и разпространявайте. И нека пребъде БЪЛГАРИЯ!!!

  2. Сега…това с антисемитизма е толкова измислена историйка, че вече нагарча. АНТИСЕМИТИЗЪМ НЯМА! Не знам вече на какъв език да го кажа! Щеше да има антисемитизъм, ако СЕГАШНИТЕ евреи произхождаха от СЕМ – един от синовете на Ной. ДА, АМА НЕ! Сегашните евреи са си едни хазари и НИЩО ПОВЕЧЕ! Ако наистина държим да сме точни – поне да казваме истинските имена на нещата – АНТИХАЗАРИЗЪМ. Е, да, ама тогава нямаше да падат парички в касата, наречена антисемитизъм – колко много хора са осъдени и преследвани заради една ИЗМИСЛИЦА!И, да – има качествени и необременени от ционизма евреи – да! Но те се броят на пръсти.
    И когато говорим – "да съсредоточим вниманието си върху правителството, което прави възможно разграбването на българската земя!" – да не забравяме, чия СЛУГА Е ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА ПО СВЕТА. Ами че нали пак на същите тези ЦИОНИСТИ служат те. И ПАК СИ ДОЙДОХМЕ НА ДУМАТА! СОРОС НЕ ЗНАМ ДАЛИ Е ЕВРЕИН, НО СЪС СИГУРНОСТ Е ЦИОНИСТ – т.е. един от ДИРИГЕНТИТЕ НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО, което казвате разпродава земята. Вижте как са навързани нещата и пак до тая шайка водят!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
X