Социална дейност

Рок-метъл фест в Пазарджик

БНС-Пазарджик подкрепи рок/метъл фест 2008

рокфест1

На 3-ти и 4-ти май в парк-остров ”Свобода” в Пазарджик се състоя рок и метъл фест, който беше организиран от градския младежки парламент и група “Demorage” с финансовата помощ на община Пазарджик. Своята подкрепа за това начинание оказа и местната структура на Български Национален Съюз, чиито членове и симпатизанти се присъединиха към проявата.

Въпреки дъждовното време в колодрума на обновения парк се събраха над 500 желаещи да чуят изпълненията на различните групи от цяла България. Младите националисти използваха това, за да запознаят посетителите на събитието със своите идеи и дейност, както и да раздадат рекламни материали на Съюза.

С радост установихме, че повечето от присъстващите вече бяха чували за нас и сами идваха привлечени от знамената ни, с които искаха да се снимат за спомен. В непринудената атмосфера някои споделиха проблемите си и дадоха ценни идеи и съвети относно бъдещи прояви.

Мнозина бяха и тези, които изявиха желание да се запознаят по-отблизо с работата на Съюза, както и да посетят щаба ни на ул. “Никола Вапцаров” № 52. За тях припомняме, че той е отворен за посетители всеки четвъртък от 18:30 до 20:30, както и всеки друг ден след предварителна уговорка на телефон 0878 563 495.

За нас остава удоволствието, че не само отпочинахме от сивото ежедневие, но и успоредно с това успяхме да запознаем много нови хора с нашите идеите и борбата която водим.

Тук е мястото да благодарим на организаторите на събитието, както и на всички, които помогнаха за вътрешната подготовка за нашата акция.

рокфест3рокфест2

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button