Протести и акции

Протестът срещу пропагандата на содомия събра стотици родолюбци

За втори път тази година родолюбиви организации и защитници на традиционните ценности и морал обединиха усилия в борбата срещу агресивно натрапваната ни отвън содомитска пропаганда. Представители на Национална съпротива България, Български Национален Съюз, Сдружението на футболните привърженици и други патриотични и семейни организации, излязоха заедно по улиците на София за да поискат забрана на гей-парада.

Шествието в защита на изконните български ценности започна от пилоните пред НДК и премина по централните столични улици – през булевард “Витошка”, по улица “Алабин” и продължи по “Раковски” до паметника на Незнайния войн. Бяха издигнати лозонги за инкриминиране на хомосексуалната пропаганда и за защита на българските деца. В края на шествието, пред събралите се, слово държаха председателя на Сдружението на футболните привърженици Елена Ваташка и коменданта на проявата Благовест Асенов. Специален акцент бе поставен на първата особено сериозна вреда, която гей лобито вече успя да нанесе – а именно, тайното проникване на гей-пропагандата в българските училища. Това ще започне тази година с благословията на МОН, без да се уведомяват родителите. Ново учебно помагало подтиква към разврат петокласниците, представя различни сексуални перверзии като естествени и дори насърчава децата да влизат в ролята на хомосексуалисти и травестити. В момента обаче текат консултации с юристи и предстои отговорните за издаването му да бъдат изправени пред съда.

Въпреки крайно негативното обществено мнение, гей-парада се проведе за шеста поредна година. Содомитският сбор бе твърде скромен – около 60 души. Той бе воден лично от американския заместник посланик, който е хомосексуалист и гей-активист. Въпросният бе довел и своя интимен приятел от виетнамски произход. Участниците в това позорище останаха верни на себе си и не пропуснаха да се погаврят с българщината. Този път те се подиграха с паметта на Васил Левски, правейки си нелеп опит за реклама. Содомитският катун спря пред паметника на Апостола за да запазят активистите минута мълчание – крайно лицемерие и гавра с героя, олицетворяващ моралните ценности, пълно отрицание на всичко за което гей-болшевиките се борят.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button