БНС

Пресконференция

БНС и ГВАРДИЯ срещу хомосексуализма и педофилията

Бъди нетолерантен, бъди нормален

ЗАЩО ГО ПРАВИМ?

Противно на нашите очаквания, годините на т. нар. преход не ни донесоха очакваното благоденствие, сигурност и просперитет, а точно обратното – бедност, мизерия, несигурност и морална разруха. Едно от най-отвратителните проявления на този упадък е епидемиологично развихрилите се хомосексуализъм и педофилия.

Това всъщност не бива да ни учудва, защото тези извратени сексуални практики се толерират на най-високо ниво. Доказателство за това са многобройните хомосексуалисти и педофили, пуснали пипалата си в партиите, парламента и изпълнителната власт.

Именно под политическия чадър на депутати, министри, магистрати и други високопоставени властимащи, българските гей-организации развиват безнаказано своята извратена и престъпна дейност.

Днес тези хора си мислят, че с ограничаване свободата на словото и посредством държавния репресивен апарат, ще ни накарат да си мълчим и да приемем тези извращения за нещо нормално. Тук е мястото да кажем на онези, които искат да ни запушат устата, че не са познали.

Ние като националисти, които винаги сме били първият ешелон в борбата срещу анти-Българските сили и техните мръсни планове, се чувстваме призвани и днес да се противопоставим на моралния упадък, който застрашава обществото ни. Въпреки ударите, които се налага да понасяме ежедневно, ние ще се борим за запазване на нашия бит, култура и традиционни ценности. За нас чистотата на Българското семейство е свята и ние сме изпълнени с решимост да я браним с всички сили и средства.

Борбата, която водим не е за нас, а е в името на нашите деца и бъдещето на идните поколения.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Виж също

Close
Back to top button
X