България

Постановката срещу националистите от Сандански става все по-явна

Днес в информационният портал „Струма” излезе нова информация, която окончателно затвърждава впечатлението, че националистите от Сандански са жертва на зле скалъпена постановка. Николай, Александър, Стоян и Васил бяха задържани само два часа след взрив пред клуб на „Евророма” в Сандански. Време, в което не може да бъде установен дори видът на взривното устройство. Основният мотив за задържането им – те са националисти! Случаят се оказва твърде удобен за местната власт, която от години иска да се саморазправи с младите националисти, които са трън в очите ѝ с активната си гражданска позиция. Те са обвинени за бомбата и са задържани, без реални основания за това.

Чак днес обаче, стана ясно, че на 2 юли, няколко дни след задържането на момчетата, в Сандански е поставена втора бомба! Твърде невероятно звучи предположението, че става въпрос за отделен случай. Най-вероятно човекът заложил втората бомба е заложил и първата. Този човек, очевидно не е никой от задържаните. И очевидно се разиграва някаква криминална история, която няма общо с национализмът. Нямаме съмнение, че тове е добре известено на полицията. Въпреки това, информацията умишлено е потулена. Същевременно, момчетата са оставени в ареста без абсолютно никакви основания за това.

Нещо повече, присъствали на гледането на мярката им в Благоевград изразиха силни съмнения, че момчетата са били подложени на тормоз. Николай Йовев дори накуцвал и изглеждал не на себе си, при положение, че при отвеждането му бил в перфектно здраве и кондиция. Съществуват съмнения и че ще се направи опит на момчетата да бъдат приписани още криминални деяния, неразкрити от полицията.

Това са изключително брутални и очевидни репресии срещу млади и невинни българи, чието единствено престъпление е, че не искат да живеят в корумпирана и тиранична, мафиотска държава. Заради техните възгледи, репресивните органи ще се опитат да унищожът живота им. Ние обаче няма да го допуснем! Ще се борим, докато всички обвинения срещу нашите съратници не отпаднат и те не бъдат освободени! Недоволството срещу тази крещяща несправедливост нараства със всеки изминал ден в национален мащаб, а търпението на националистите се изчерпва!

Нека утре, 10 юли, всеки който има възможност, да дойде от 9:00 ч.  пред съдебната палата в София, за да изрази подкрепата си за нашите съратници! Ще се борим до победа, до постигане на справедливост!

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
X