Анализи

Последно преброяване на националистите

Тук публикуваме една статията от блога на нашия приятел lubomir33, за момчетата от Сандански, които станаха жертва на „демократичната“ диктатура в България и в този момент лежат с изфабрикувани обвинения за бомбен атентат в следствения арест. Надяваме се тази статия да постигне целта си, а именно солидарността с арестувани националисти да не остане само на думи.

Този постинг е предназначен преди всичко за хора определящи себе си за националисти, останалите може да минат към поезията.

Преди няколко дни бяха арестувани и обвинени без никакви доказателства няколко наши съратници. Точно сега и по този повод може да се види колко истински националисти са останали във България. Съвсем очевидно е, че управляващите боклуци, може би и под чуждо влияние, ще се опитат да се разправят по всякакъв начин с единствените хора, които могат по някакъв начин да им объркат сметките и че хода на това дело е предрешен, освен ако постановчиците на този абсурден процес не срещнат сериозен отпор от страна на всички хора определящи се за български националисти.

Да говорим сега че човек не може да отдели поне 20лв. за подпомагане на тези момчета / да си наемат адвокат/ , които са заплашени от това да делят една килия с мангали рецидивисти, защото било криза или не знам какво си, са пълни глупости, защото ако един млад човек не може да изкара 20лв. или да ги вземе на заем дори, то това означава казано в прав текст, че той за нищо не става и ползата от него е никаква. Същото важи и за участието в предстоящите протести. Много е лесно човек само да говори и да се оплаква, но това е крайно недостатъчно за постигане на целите, които си поставяме.

Нека не се оправдаваме с глупости, че нямаме време или имаме много работа. Ако сега не направим нищо или действията ни са слаби и анемични, то това значи, че България наистина е загубена и българският народ не заслужава да има собствена държава.

И следващият политически “проект” ще се казва със сигурност “вилает Булгаристан”, в който същите мишоци, които сега се броят за някакъв политически и икономически “елит” много бързо ще станат първи ибрикчии на новите си господари, то не че и сега не са такива.

Техните деца и капитали са отдавна изнесени в чужбина и въобще ни ги интересува какво ще стане с държавата ни.

Пред нас няма кой знае колко време за губене , дните на държавата ни са преброени. Ясно е че проблема с изчезването на държавата и отстояването на това за което са умирали хиляди наши предци, засяга най-вече българските националисти, които имат усещането за национална чест и достойнство.

За останалите мишки е все тая кои ще им е поредният господар – дали безродните комунисти, дали мутри или турци, те така или иначе вече са се предали. Ако сега не подкрепим тези момчета, то това означава че утре всеки един националист може да бъде обвинен в каквото се сетят безродните ни управници и нека всеки да се сърди на себе си.

Но ако властта види сериозен отпор срещу себе си, струва ми се че ще омекне. Да се надяваме на справедливост от корумпираната ни съдебна система е просто наивно. Виж ако бяха по-мургави, то тогава може би полицията нямаше да си дава никакъв зор и следствието щеше да се води години наред и то срещу неизвестен извършител, каквито се оказаха и следствията за убийствата на  проф. Калоянов в кв. Захарна фабрика и Боби Райнов в жк.Овча купел.

Всичко е в нашите ръце!

Разпространявайте информацията за задържането на тези български националисти, кой както може , защото властта и медиите съвсем очевидно се опитват да я скрият или изопачат.

Открита е банкова сметка за набиране на средства в помощ на момчетата. Тя е на името на бащата на Николай – Добрин Йовев. Нека всеки, който може да окаже финансова помощ. Номерът е:

Пр/сметка 02/0000000008634450

IBAN BG43STSA93000008634450,

BIC STSABGSF

БАНКА ДСК.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
X