България

Полфрийман не е просто убиец, БХК насърчава политически мотивиран тероризъм

античовек

За пореден път БХК ясно и безсрамно демонстрира, че е престъпна организация, като номинира за “човек на годината” бруталният убиец Джок Полфрийман. Но покрай целият шум, който се вдигна в медиите, не се обърна достатъчно внимание на много важни подробности около личността на въпросния изверг. А тези подробности очертават още по-ясно намеренията на подривната група наречена БХК.

Австралийският изрод Джок Полфрийман не е просто убиец, който при случайно стекли се обстоятелства е заклал зверски едно българско момче. Убийството, извършено от Полфрийман е мотивирано от политическа омраза. То е следствие от идеологията която изповядва. Полфрийман е радикален анархист, който е дошъл в страната ни по покана на местни анархисти. Той напада Андрей Монов и приятелите му, защото приличали на националисти. Според разбиранията на Полфрийман националните държави са зло, а националистите трябва да бъдат физически изтребени. И той прави точно това. Друга важна подробност е, че Полфрийман е бивш военен. Част от обучението му включва именно как да убиваш ефективно с нож. Когато напада Андрей и приятелите му, той го прави именно с цел да убива. Андрей е наръган в сърцето, има и второ пострадало момче, което по чудо оцелява. Полфрийман вижда себе си като революционер, който трябва физически да ликвидира идеологическите си врагове – националистите. Тоест, този човек е политически терорист и убива мотивиран от омразата си. Нещо повече, преди да се стигне до убийството на Андрей, Полфрийман е участвал и в други нападения в страната, което ясно говори за намеренията му. Интересно обаче е, дали ДАНС изобщо следи за подобни индивиди, свързани с екстремистки групи, свободно навлизащи на наша територия. Добре известни са и връзките на организации като ФАБ и “23-септември” с подобни радикали, но явно държавата е сляпа с лявото око. А както се разбра, самият Полфрийман е включен в работна група от правосъдния министър Христо Иванов.

BPAДали Полфрийман се е променил в затвора и съжалява за случилото се? Определено не. Той продължава да изповядва същия политически екстремизъм, което е видно дори от логото на затворническото му сдружение (виж втората снимка). Нещо повече, преди време този изверг беше организирал бунтове в затвора. Ако той бъде пуснат на свобода, можем да сме сигурни, че отново би убил.

Всички тези подробности са добре известни на БХК и именно заради тях, те са взели така присърце защитата на Полфрийман. От години лично Красимир Кънев се опитва всячески да издейства екстрадация на Полфрийман в Австралия, където вероятно ще бъде освободен, защото е героизиран от тамошните медии. И ако след целия скандал, който БХК предизвика с номинацията на този брутален убиец за “човек на годината”, все пак опитат да дадат на заден, като кажат, че кандидатурите са външни, то ние ще припомним един безспорен факт. Преди няколко години, не някой друг, а самият Кънев заяви пред австралийски медии, че за него Джок Полфрийман е “смел и вдъхновяващ лидер”. Точно така, Кънев се вдъхновява от убийци и счита, че те са модел за подражание.

Повече от очевидно е, че БХК чрез действията си подкрепя и насърчава всяка форма на тероризъм, която е насочена срещу българската нация и държава. И епизодът с Полфрийман е пореден пример за това. В същото време се атакува всяка форма на защита на националната идентичност и суверенитет. Само преди няма и месец, престъпната организация БХК се нахвърли срещу граничарят, защитил страната ни, който случайно застреля нападнал го нелегален имигрант. За БХК той е убиец, но извергът Полфрийман е “смел и вдъхновяващ лидер”.

За пореден път припомняме, че БХК трябва да бъде третирана от съответните държавни служби като подривна организация. Тази престъпна структура трябва да бъде ликвидирана.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button