България

Политическата мафия се опитва да предизвика сблъсъци, за да провали протестите

Народното единство срещу политическата система, демонстрирано през последните седмици сериозно изплаши криминално-политическия ни „елит”. След като нищо друго не помогна и никоя от партиите не успя да яхне протеста и да го насочи в удобна за системата посока, а същевременно стана ясно, че е въпрос на време и полицията да се присъедини към протестиращите, олигархията предприе нов радикален подход. Целият цирк с оставката на Борисов най-вероятно е предварително уговорен с псевдоопозицията и с помощта на контролирани медии се цели да се наложи един сценарии в полза на политическата мафия. Основната идея е ясна – да се отклони вниманието от истинските цели на протеста, които са съвсем конкретни и да се предизвикат масови сблъсъци между подкрепящи Борисов и такива, които искат оставката му. По този начин трябва да се разбие единството на хората и да се провали целият протест. При това положение, няма да бъдат взети мерки срещу грабителските практики, нито ще бъдат осъдени конкретни хора и нещата ще тръгнат по старо му, както е изгодно на псевдоелита. Масово хората ще се отчаят и ще изпаднат в удобна за системата апатия, за още дълги години. А борбата ще се сведе отново до това, кой от мафиотските кланове да държи властта през следващите четири години. Криминалните типове узурпирали властта не биха се поколебали да предизвикат и гражданска война, ако им припари под задниците. Въпросът е, ще ги оставим ли да приложат сценарият си? Ясно е, че големите промени няма да дойдат с този протест. За да стане това, трябва още време за формиране на истински елит и за изграждане на истински водачи. Но това може да е началото на промяната. Успеем ли сега да наложим волята си на улицата, всеки друг път, когато трябва да защитим интереса си, ще го правим по този начин и с нас ще се съобразяват. За това, дръжте на конкретните цели, с които започна протеста – разбиване на монополите и съд за виновниците на всички нива, и не оставяте мафията да ви въвлече в интригите си!

Подобни статии

Коментара

    1. А ГЕРБ ,какво направиха за да ги ревизират????!!!!! Имаха 3,5г ,когато хората излязоха на улицата,тогава се сетиха че СЕМЕРДЖИЕВ нищо не прави!!!!

  1. На кой още не му е ясно ( освен на псевдо политиците),че народа иска кардинална промяна. Тези които са във управлението на страната през последните 23 г, и я продадоха,разграбиха,ликвидираха всичко работещо, с една единствена цел – лично облагодетелстване. Тия маскари, въобще не ги интересува народа на какъв хал е, то и България не ги интересува, ако не могат да я грабят. Доверието е изчерпано. Не може да чакаме още 4 г. Затова сега искаме промяна!!! И не такава каквато е удобна на псевдо елита, а такава каквато я иска народа. Може чисто мажоритарната система да не е най-добрата, но в момента на България и трябва точно това. Пълна прозрачност. Ясни лица, които да дават ежегодно отчет пред избирателите, да бъдат отзовавани от тях при несправяне с работата. Важните закони да бъдат дискутирани в Интернет и всеки да може да прави предложения. Това е демокрация, а не цирка който ни предлагат. Политолозите коментират че не можело без партии??? Че нали тези партии доведоха страната до тук. Затова народа не ги иска! Единствено, силно гражданско общество, което отстоява позициите си до край може да спаси България! Всички трябва да сме ЕДИННИ, без значение от пол, раса, етническа принадлежност. Всички, които се смятаме БЪЛГАРИ!!! Не се поддавайте на етническата омраза, която я насаждат същите тези псевдо политици, псевдо българи. С управлението си, партиите доказаха че са враг на България и на Българският народ!!!. Всички политици и чиновници трябва най после да разберат, че българският гражданин не е електорат, а техен РАБОТОДАТЕЛ, който ги уволнява дисциплинарно!!! ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ!!!

  2. ВИДЕО

    ВМРО и БНС марш национален протест София 24 февруари 2013 за смяна на политическата система с националноотговорна и ликвидиране на монополите в България.

  3. 23 години МАФИЯ в ПАРЛАМЕНТА ! 23 години МРЪСНИ ПРЕСТЪПНИ ОЛИГАРСИ КРАДЯТ ОТ НАС чрез КУКЛИТЕ СИ В ПАРЛАМЕНТА! БЕСИЛО за ВСИЧКИ ОЛИГАРСИ !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
X