България

Парад на лицемерието

Или как български феминистки излизат на протест в подкрепа на насилник над жени

Надали в България има човек, който не знае, че в множество градове в САЩ, където белите са малцинство, в момента има масови безредици, основно от чернокожи и латино-американци, подкрепяни от различни антифашистки групи. САЩ може да е далеч, но българските грантомотивирани толерасти няма да подминат възможността също да излязат на протест. Няма да се впускаме в подробности как се е стигнало до смъртта на въпросния Джордж Флойд, заради когото са “протестите” и виновен ли е полицаят, който го е задържал. Ще го оставим за друга статия. Тук ще стане въпрос опита на една маргинална групичка в България, да използва случая по най-лицемерен начин.

Скоро след като видеото с ареста на Джордж Флойд се появи в социалните мрежи и обиколи медиите, нямаше как да не излезе и информацията за криминалното минало на въпросния. А то съвсем не е скромно: сред няколкото ареста за наркотици и кратка порнографска кариера блести 5-годишна присъда за въоръжен грабеж. Според обвинителния акт от нея Джордж Флойд е нахлул с пистолет в дома на самотно живееща жена, заплашил я и я обрал като междувременно решил и да я удари с оръжието. 

На фона на тази информация идва трагикомичното държание на българска феминистка организация, която най-вероятно ще бъде подкрепена и от всевъзможни крайно-леви елементи като антифа, лгбт т.н. Въпросната организация с никому не говорещото име “Феминистки мобилизации” е обявила, че организира протест в София под надслов “Black lives matter and roma solidarity” (В превод на български: “Черните животи са важни и ромска солидарност”). Кратка проверка показва, че същата организация е и съорганизатор на други феминистки прояви. И така излиза, че хора уж борещи се за правата на жените ще защитават някого, който е пребил и обрал жена. 

Забележително е и как “от никъде” се промъкват и призиви за правата на циганите в заявеното мероприятие. Като се има предвид отношението на самите цигани към правата на жените, това е черешката на тортата в лицемерното поведение на въпросната феминистка организация. Достатъчно е да споменем два обществено известни случая от тази година, за да ни стане ясно на кой ще защитават правата тези феминистки. На 15 април 18-годишен циганин нахлу в дома на 92-годишна лежаща на легло, болна жена в село Звездец, Бургаско, като я ограби и блудства с нея. А само преди няколко дена 27-годишен циганин нахлу в дома на 87-годишна жена в село Палат, Благоевградско и я изнасили брутално. За тези жени естествено НПО-та, подобни на това, което ще организира протеста тази събота, няма да си мръднат и пръста. Няма да чуете да надигнат глас на възмущение за тези престъпления и няма да организират протести в тяхна подкрепа. За сметка на това на 6 юни ще бъдат издигнати лозунги от сорта “Не на расизма срещу клетите роми” и подобни. Лицемерието, което “Феминистки мобилизации” и другите леви и либерални НПО-та и организации ще проявят, доказва, че зад действията им не стои наистина желание за защита на жени, станали жертва на насилие, а основната цел са унищожаване на традиционни ценности и добродетели в България и Европа, които пречат за тоталното налагане на културния марксизъм. Разбира се това не се случва просто по собствена инициатива на няколко същества с хормонални проблеми в България, а е щедро финансирано и подкрепенно от небезизвести интернационални кръгове и личности.

Подобни статии

Коментара

  1. Абе те, разрешиха ли подобни прояви? Щото нали е забранено да се събират на групи. Би трябвало, да не получат разрешение от общината.
    А и отидете и ги размажете! GOOD NIGHT ANTIFA SCUM!!!

  2. Това са ужасни вести наистина. Трябва да знам обаче предвижда ли се да се организира контра протест или кампания срещу това движение? Все пак Антифа и феминистите се изпиляха по улиците с маски и палки настояваики за пълното прекратяване на Луковмарш въпреки огромните рестрикции преди няколко месеца и то безпрепядствани. Не е ли редно да им върнем услугата или поне да предприемем деиствия за опазването на реда и блъгарските ценности което без съмнение са също мишени на агресивните феминисти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button