Протести и акции

Пазарджик каза „НЕ“ на извратеняците

Над 200 будни граждани на Пазарджик протестираха против наглото демонстриране на извратена сексуална ориентация в града им

Близо 200 граждани на Пазарджик излязоха в събота да протестират мирно срещу проявата на обратните от София, които дойдоха, за да правят провокации, въпреки че знаеха, че са нежелани, и въпреки че това, което те наричат “помощ”, е ненужно на обществото, което подкрепя наредбата за обществения ред! Група симпатизанти на Български Национален Съюз – Пазарджик изрази своето мнение за неканените гости по оригинален начин, като раздаде на гражданите предпазни антибактериални маски и метли, с които да почистим площада след напускането на обратните. Освен това издигнахме и табели с лозунги като: “Не сте желани в Пазарджик!” и най-актуалното: “Днес извратеняци пред общината, а утре…пред училищата?”. Гейовете пък успяха да подобрят собствения си рекорд и бяха по-малко от всичките си досегашни прояви – общо 6 на брой! За сметка на това площада беше пълен с униформени и цивилни полицаи (над 35 на брой).

Провокирани от наглата проява, някои граждани, за някои от които по-късно се разбра, че също не са от Пазарджик, изглежда изпуснаха нервите си и започнаха да хвърлят яйца по гейовете, които бяха натоварени в полицейски бус и изкарани извън района. Стигна се до пресилени арести на протестиращи, които след това бяха представени по всякакви абсурдни начини. В неделя имаше заглавия от типа „Пазарджик в кръв”, „Откъснаха пръст на полицай” и прочие евтино търсене на сензации на гърба на идеята, че Пазарджик не пожела да се предаде пред наглите искания на 6 хомосексуалисти от София. В някои медии беше представена тезата, че едва ли не всички контрапротестиращи били от други градове, което абсолютно не отговаря на истината. По-скоро от други градове бяха само арестуваните няколко човека, защото е несериозно да се твърди, че близо 200 човека, които освиркваха абсурдната проява на обратните, са били едва ли не докарани извън Пазарджик. Сред тях имаше десетки пенсионери и майки с деца, които изразиха несъгласието си с исканията на гейовете, редом до младежите от цял Пазарджик!

Целенасочено или не, беше игнориран най-важният факт от съботния ден! Точно, както ние заявихме още преди 2 седмици – обратните бяха 6 човека, които даже не са от тук, но въпреки това имат нахалството да искат оставки, да искат промени в една наредба, която касае преди всичко нас – гражданите на Пазарджик.Всичко случило се в събота е пряк резултат от нежеланието на отговорните институции (в това число и полицията) да забранят безмислената и абсурдна проява на гейовете! По този начин центъра на Пазарджик беше блокиран, а хиляди левове от парите на данъкоплатците отидоха за охрана на шепа нехранимайковци от София, които са решили да рекетират цял един град и да налагат  сексуалната си ориентация на жителите му!

Ние сме против нарушаването на обществения ред под каквито и да е форми и поради тази причина демонстрирахме мирно! Явно обаче свръх желанието на полицията да угоди на гейовете от София е по-важно от желанието на пазарджиклии в съботния ден да няма извращения пред погледите на децата им. След сцени като съботните, служителите на полицията няма защо да се учудват, когато в представителни изследвания гражданите заявяват, че нямат доверие в институцията, която те представляват.Български Национален Съюз благодари на всички граждани на Пазарджик, които показаха по един мирен и цивилизован начин, че в нашия град няма място за вносни “защитници” на човешки права и гей провокатори! Нашите действия срещу опитите на чужди кръгове да пропагандират хомосексуализъм ще продължат и през идните седмици!

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
X