Протести и акции

Пазарджик застава срещу извратеняците

Пазарджик няма нужда от вносни “защитници” на човешки права

С настоящата декларация искаме да вземем отношение относно една инициатива, носеща провокативното заглавие “Заедно за свободен Пазарджик”, за която се говори от около месец в интернет и от скоро в медийното пространство. Тя е организирана от група обратни в София, нарекли себе си „младежка организация ЛГБТ действие”. Последните изглежда са водени от жаждата да получат медийно внимание, чрез което да оправдаят (или заслужат) средства от някоя по-голяма европейска организация от същия тип, каквито за жалост през последните години се нароиха и в нашата страна. След като протестът им със седем (!!!) човека в София за законите относно обратните в Уганда не постигна нужният ефект, младите хомосексуалисти водени от Марко Марков решиха да се захванат с наредбата за обществения ред в Пазарджик, която влезна в сила след дълги обсъждания миналата година. Съзнавайки обаче, че обществото у нас все още не е достигнало моралното разложение на западните страни, те кръщават кампанията си „Заедно за свободен Пазарджик” и започват масирано да пропагандират, че наредбата дискриминира дори хетеросексуалните. Последното разбира се не е вярно, но целта е да бъдат привлечени млади и наивни хора, които да се втурнат да защитават „човешките права”, а в същото време да свършат работата на обратните, които искат да наложат своите сбъркани представи на обществото. По добрата стара и изпитана схема, която циганите ползват вече години наред, хомосексуалистите първо пуснаха жалба в Комисията по защита от дискриминацията, а след това започнаха с медийни изяви, които обаче до този момент до една се обръщат срещу тях самите, заради собственото им държание и негативизъм към същото това общество, от чието име те обаче обичат да говорят, когато стане дума за някакви криворазбрани човешки права.

Всички проведени до този момент анкети сред населението в Пазарджик показват, че хората в града одобряват наредбата за обществения ред в този й вид. Това разбира се обаче не вълнува хомосексуалистите от София, които гонят свои собствени цели и за които „казусът Пазарджик” е просто средство. Важното за тях е за пореден път да се оплакват колко дискриминирани са, макар че общинските съветници в града многократно заявиха, че нямат нищо против сексуалната ориентация на никой, стига той да не я демонстрира и натрапва на публични места. Мнението на местното население и това на местните политици обаче не прави впечатление на квази “защитниците” на човешки права, които до втръсване бълнуват за хомофобия и дискриминация.

Жалбата им до Комисията по защита от дискриминацията (известна още като Комисия за дискриминация на нормалните българи) ще бъде разглеждана на 10-ти март и за тогава е насрочена първата им акция, която надали ще привлече толкова симпатизанти, колкото журналисти.

Малко повече от седмица по-късно (около 20-ти март) пътуващият хомо-цирк би трябвало да посети Пазарджик, където вживяващите се в ролята на Прометей ще дойдат да отварят очите на хората (по техни собствени високомерни думи)…

Пазарджик обаче няма нужда от вносни “защитници” на човешки права! Затова като негови жители и български националисти, ние заявяваме, че сме категорично против това софийската организация на Л(есбийките)Г(ейовете)Б(исексуалните) и Т(равестите) да провежда каквито и да е прояви в нашия град! Една тяхна акция би била в разрез с мнението на жителите на града по въпросната тема и неминуемо би довела до напрежение! Ако подобна проява беше организирана от местни хомосексуалисти, това поне на теория (въпреки стопроцентовото ни негативно мнение) би им дало моралното право да излязат и да говорят за „човешки права”. Когато обаче автори на подобна акция са група хора, които надали през живота си даже са стъпвали в Пазарджик, то тогава съвсем спокойно можем да говорим за една целенасочена провокация спрямо обществения ред!

С цел тази провокация и непредвидимите й последствия да бъдат избегнати, ние от Български Национален Съюз призоваваме кмета Тодор Попов и всички отговорни институции да забранят провеждането на каквато и да е проява от страна на организацията „ЛГБТ действие”.

В случай, че проявата се състои, ние заявяваме, че ще й се противопоставим с всички законови средства, упражнявайки своето легитимно право на протест, като граждани на Пазарджик, които не желаят да стават свидетели на зле режисирани вносни хомо-циркове! Призоваваме това да сторят и всички останали наши съграждани, които не желаят утре пред децата им да се целуват двама мъже, две жени или неизвестен брой травестити!

Вижте още следната показателна графика за това до колко въпросните личности реално се вълнуват от Пазарджик и проблемите му.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
X