Анализи

Очаква ни нова вълна на брутален хомосексуален психологически терор през юни

Юни дойде. А с него идва и поредната вълна на добре организиран и внимателно координиран хомосексуален психологически терор, който ще залее “цивилизования” свят под формата на гей-паради. Всъщност тези паради са своеобразна кулминация на целогодишните усилия на мощното гей лоби да натрапи сексуалната си извратеност, като общоприета норма. Парадите са празник и демонстрация на триумф на содомитите над така омразните им хетеросексуални общества, изповядващи традиционни ценности. Цялата тази перверзия и извратеност брутално ни се натрапва, под предлог, че е някаква борба срещу дискриминация, но дали наистина е така?

Дискриминирани ли са ЛГБТ* активистите или те дискриминират и тероризират огромна част от обществото?

Истината е, че зад каузата на содомитите стоят изключително мощни във финансово и политическо отношение организации, както и цели държави, в които гей лобито държи ключови позиции. А основният поборник за натрапване на повсеместна содомия е САЩ – най-мощната империя. Разбира се, Запада като цяло и особено новият съветски Европейски съюз, не остават по-назад. Освен държавните формации, каузата на гей активистите поддържат и мощни транснационални корпорации, холивудската пропагандна машина и западните медии като цяло. Към всичко това, трябва да добавим и легиона от псевдоправозащитни организации, които реално са инструмент за психически терор над всеки, оспорил по някакъв начин борбата за привилегии на активистите с объркана сексуалност. Е, как се получава така, че хем силните на деня са зад теб и мачкат враговете ти, хем ти си дискриминираният? Повече от очевидно е, че писъците за дискриминация са брутално лицемерие. Истински дискриминирани са хората, които държат на традиционните ценности на обществата си.

Пропагандата на сексуална извратеност ни залива от всякъде – това е психологически терор!

Отвратителен брадат травестит ни бе натрапен с претенцията да е музикална кралица на Европа. От сериали и филми, непрекъснато ни се пробутва педерастия, представяйки явлението за нещо едва ли не повсеместно и напълно естествено. Известни филмови и телевизионни звезди, спортисти, политици и хора от бизнеса пропагандират непрестанно ползите от содомията. Мощни социални мрежи, като Youtube и Facebook усилено се включват в кампаниите на ЛГБТ активистите. Последните дори предосавят на потребителите си в САЩ, десетки различни опции да определят пола си (нищо, че според природата има само две). От Facebook дори пуснаха серия стикери в подкрепа на предстоящата вълна от гей-паради в Америка и Европа. Сред картинките даже има намеци за садо-мазо зоофилия. В крайна сметка, непредубеден наблюдател остава с впечатлението, че всички тези усилия освен че тормозят хетеросексуалното мнозинство, едва ли не внушават вина на хората, чиято сексуалност не е объркана.

Но най-отвратителното и наистина непростимо е, че се посяга на децата!

И тук не става въпрос дори за крайно неприемливото осиновяване на деца от хомосексуални двойки или за детските гей-паради, които осакатяват психически дечицата. Вече става въпрос и за физическото осакатяване на деца, чрез процедури за смяна на пола. Един от най-фрапиращите примери е случая от преди няколко години с тогава 8-годишно момче от Калифорния – Томас Лобел. Неговите две майки – лесбийки, освен психически, осакатиха детето и физически, като му смениха пола. Но най-ужасяващото е, че има индикации, подобна практика тепърва да добива масовост. Наскоро обществено недоволство във Великобритания предизвика предложението на фонда Tavistock and Portman, на деветгодишни деца да се предписват лекарства, които ще забавят началото на пубертета, за да могат да сменят пола си. Зак Айвъри е едно от най-малките деца, третирани за нарушение на половата идентичност. На 5 годишна възраст той решил, че иска да е момиченце и неговите облъчени от гей пропаганда родители, възнамеряват да сменят пола му. Ами ако беше решил, че иска да е малкото пони? Щяха да започнат процедури за смяна на биологичния му вид ли? Абсурдността на обществото, доминирано от ЛГБТ активистите и облъчено от пропагандата им стига до там, че е напълно нормално да се сменя пола на дете, поради желание, което е просто детски каприз, но да се оказва специализирана психологическа помощ на хора с объркана сексуалност, за да я преодолеят е считано за престъпление. Цивилизация с подобни “ценности” е мъртва.

Ако искаме да оцелеем като народ сме длъжни да отхвърлим това така агресивно натрапвано ни “ново нормално”!

——————————————————————————————————————-

*ЛГБТ е съкращение изобретено от гей активистите, означаващо лесбийки, гейове, би и транс сексуални.

Подобни статии

Един коментар

  1. Не, милички – най-отвратителното е, че сте невежи и неграмотни. Най-жалкото е, че сте толкова неспособни да аргументирате "тезата" си, че прибягвате до откровени лъжи и после имате наглостта да се наричате "патриоти"…

    Най-жалкото е, че лъжите ви намират популярност, защото излагацията, която представлявате и обидната глупост, която се лее от аргументациите ви е сензационна и българина ще седи и ще изтърпи няколко реклами, докато ви гледа сеира. Защото вие сте това – токсични клоуни, които развращават обществото, които отнемат свободи, които изнасилват правата.

    Патриоти? Да ви пикам на патриотизма!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button