БългарияНачална страица

Официално становище на Сдружение „Вярност“ относно планирания за 30 юни 2012 г. гей* – парад в гр. София

По повод организирания хомо-парад на 30 юни 2012 г. в гр. София, ние от Сдружение „Вярност“ изказваме безпрекусловната си и твърда позиция ПРОТИВ планираното събитие, което ще събере на едно място множество хомосексуални индивиди и всякакви други хора с неустановен пол и сексуалност.

Считаме, че само по себе организирането и провеждането на такова събитие е вредно и опасно за България и за нормалните и жители.

Тук е мястото да кажем, че ние възприемаме хомосексуализма и производните на него като извращение, болестно състояние и психичен, физически и духовен недъг, но в същото време и не дискриминираме хората с такава сексуалност, които за нас са просто жертви на този проблем от световен мащаб. За нас няма пречка тези хора да си бъдат такива, да си живеят по техният си начин (всеки сам си носи последствията), но в същото време не можем да толерираме такава изява от тяхна страна, в която целта е те открито и тенденциозно да парадират и провокират с поведението си. Никой няма нужда от  подобен тип изяви, които внасят само и единствено социално напрежение.

За това взехме решение да подкрепим нашите сънародници – светски лица и християнското духовенство от гр. София в организираното от БНС анти – хомо шествие като ние също ще организираме подобен тип проява.

Нашето мероприятие ще се проведе на 30.06.2012 г. в гр. Стара Загора. Сборният пункт е парк „Алана“. Началния час на събиране е 10:30 часа, като точно в 11:00 часа – когато започва и мероприятието на БНС в София – потегляме  по бул. „Цар Симеон Велики“. Шествието ще завърши пред Община Стара Загора, където ще се разпуснем.

Искаме да изразим нашата солидарност към приятелите ни от София и всички наши сънародници , които ще вземат участие в анти—хомо шествието организирано от Български Национален Съюз. И нека се знае, че хомосексуализмът не е дневна пречка, която ще започне и ще завърши с хомо-панаира на 30 юни, а представлява национален проблем, който взима опасни размери.

Нека добавим, че изобщо не ни интересува, че участие в знак на подкрепа под една или друга форма в хомо-парада са потвърдили и някои от т.нар. звезди на българския шоу бизнес ( в по-голямата си част – пълни бездарници) Възприемаме, че умишлено наложеното определение „звезди“ не отговаря на истината. Не признаваме хората, които ще пеят или ще участват в хомо-шествието за представители на нормалната българска култура и изкуство, а още по – малко за звезди. Звезди има само на небето. Останалото е тяхната дива мегаломанщина.

Призоваваме  безпристрастният наблюдател да не се подведе от участието на тези защитници на хомосексуализма, ( по правило подобен тип защитниците са или явни или латентни хомосексуалисти) и да не си позволи по никакъв начин и предлог да посети хомо-сбирщината им, за да не оскверни себе си,близките и дома си.

* За нас това е дума, която не може да обясни цялостните духовни, физически и психически проблеми на тези хора, а е възприета и наложена от тях с цел да се самоопределят и изпъкнат едва ли не като уникален тип хора. По тази причина и не я използваме занапред.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
X