България

Обединени националисти срещу гей-парада

За поредна година, под натиска на чужди посолства и с щедрото финансиране от задгранични фондации, отново се подготвя манифестация на содомията в столицата на Родината ни. Провеждането на тазгодишният гей-парад е обявено за 22 юни. Въпреки, че тази проява е крайно враждебна на българският дух и традиции и е неприемлива за мнозинството от народа ни, официалните власти допускат тя да се състои. Но ние, като български националисти, отказваме да приемем подобна груба намеса във вътрешните работи на България, особено, когато тя е свързана и с натрапването на една крайно опасна и вредна политическа идеология.

Поради тази причина, на 3-и юни се състоя среща между представители на Сдружението на футболните привърженици, Национална съпротива България и Български Национален Съюз. Бе взето решение за общи протестни действия срещу парада на содомията, както и за начало на цялостна информационна кампания по тези въпроси. Тъй като политическата обстановка в момента е деликатна, организаторите не желаят прякото ангажиране на която и да било партия, за да не бъде представено всичко, като партийна проява. Идеята на протеста е да бъде обединителен, над партиен и общонационален. Поради тази причина, единственото знаме, което ще се вее е националният флаг. Политическите сили, които искат да изразят подкрепата си за инициативата, могат да го направят, чрез декларации.

За всичко около кампанията може да следите, както нашият сайт, така и страницата на събитието във фейсбук: „Не исакам гей-парад в София”

Подобни статии

Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
X