България

Нови измерения на държавно толерираният цигански терор – смешни присъди за цигани пребили полицаи

За пореден път  ставаме свидетели на това, как държавата поощрява вихрещият се от десетилетия цигански терор.  Този път потърпевши от тази порочна практика са български полицаи. Припомняме –  през юни тази година в Първомай, тумба пияни цигани зверски преби с железни винкели и дървени колове няколко полицаи, изпълняващи задълженията си. Причина за побоя е разпореждане дадено от униформените, да се намали непоносимо високата музика, тормозеща съседите на циганската шайка.

В последствие инициаторите на саморазправата бяха изправени пред съда и едва вчера се стигна до присъди срещу тях. Отговорно можем да заявим, че въпросните присъди са не просто нелепи, но дори са откровена гавра със закона. Двама от нападателите – баща и син получават по 6 месеца затвор, а третият задържан се разминава само с условна присъда! Нещо повече – въпреки изключително тежките обстоятелства на престъплението, решението на съда не подлежи на обжалване! Това е така, защото е резултат от одобрено от съда споразумение с прокуратурата. Толкова по случая.

Всъшност това, което се случи на тези полицаи, от десетилетия се случва на огромен брой българи. При това бруталността и безнаказаността на тези расистки мотивирани престъпления нарастват непрекъснато. Наглостта на престъпниците цигани, упражняващи расистки терор над българите също нараства. Това е така, защото целият държавен апарат стимулира тези процеси с псевдоинтеграция състояща се в раздаване на широки привилегии на етническа основа и отказ от адекватни санкции срещу престъпления, извършени от цигани.

Съвсем естествено се стигна и до момента, когато криминалната, расистки настроена част от този етнос се почувства до толкова безнаказана, че започна открито да напада и полицаи. И каква е реакцията на държавата? Защитава ли тези, които би трябвало да са гарант за вътрешения ред? Отговорът е повече от очевиден – НЕ! И ще става все по-зле, не само за обикновените българи, но и за полицаите.

Тъй като сме наясно, че много полицаи четат страницата ни, ще си позволим да направим една прогноза за това, какво ги чака вбъдеще, ако тези тенденции се развиват. Всъшност, отчасти то вече се случва. Какво е предположението ни – не е много далеч времето когато, ако полицаи се защити срещу нападател от цигански произход, то той ще бъде съден и разнищен от псевдоправозащитни организации, а началници и политици ще вдигнат ръце, за да не смути някой рахата им, обвинявайки ги в нетолерантност към беснеещи малцинства. А ако същият този полицай не се защити, то той спокойно може да бъде и убит. Но на нападателя, почти сигурно ще му се размине, дори и убийство. В най-добрият случай, ще получи смехотворна присъда. Не вярвате? Останалата част от народа вече живее в този кошмар – времето ще убеди и вас, че сме прави.

За това, господа полицаи, трябва ясно да си дадете сметка, че за прогнилата система, която поддържате, вие сте лесно заменими. Болтчета в машината. Това важи и за хората в останалите служби за сигурност. Политиците и олигарсите, чийто задници пазите не дават пет пари за вас и за вашите семейства. (Всъшност, съвсем наскоро – през март, ваш колега почина след жесток побой, нанесен му от охраната на виден олигарх) За това, че браните тази корумпирана и абсурдна система, тя ще ви се отблагодари, като унищожи вас и вашите близки хора.

Да, последното е неизбежно. Нещата бавно но сигурно отиват към пълна катастрофа. Всички вие, заедно с вашите семейства и близки ще бъдете „похарчени”, за да успее една шепа оядени изверги да се измъкне с каквито може заграбени богатства от загиваща България. Държавност, в истинският смисъл на думата, отдавна няма. Държавната машина е оставена на самоход, да се движи по инерция и все повече функции затихват. Най-накрая ще се стигне до пълен държавен разпад. Хората с власт се интересуват единствено от това, какво ще могат да заграбят, преди всичко да се разпадне.

Помислете хубаво, тях ли ще защитавате и за напред? Ще пребиете ли пак народа си на следващия протест, когато ви наредят? Избор винаги има. Трябва да разберете, че и вие сте част от българската нация и съдбата ви е обвълрзана със съдбата на народа. Ако ние загинем, загивате и вие. Всеки един от вас трябва да реши, дали ще бъде инструмент за саморазправа на корумпираната власт или ще е истински защитник на народа и реда в държавата. Няма политическа власт, която да може да се противопостави на едни принципни и правилни действия на полицията, подкрепени от цялата нация. Ако не водим една борба за връщане на справедливостта и ако не се подкрепяме взаимно в действията, отстояващи тази кауза, последствията ще са катастрофални за всички нас. Всеки трябва да се бори от позицията на която е.

Положението в България няма да се промени с избори. То ще се промени едва когато се промени и мисленето и поведението на хората. Вие ще изберете дали ще сте част от промяната или от загиващото статукво.

Подобни статии

Коментара

  1. Законите трябва така да се променят че всички да имат респект от полицията,да изпълняват техните разпореждания така както е в Англия,също да може всеки Български гражданин да притежава огнестрелно оръжие и да може да го използва за самозащита без да има след това проблеми.

  2. Депутатите лекари ще инкриминират нападението над медицински лица като престъпление по Наказателният кодекс?!? А ще се инкриминира ли нападението и побоят над полицаи…? Лекарите някакво привелигировано съсловие ли са???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
X