България

Московски агенти във властта дестабилизират България чрез безконтролна нелегална миграция

Изявление на организациите, стоящи зад протеста в столицата срещу нелегалните мигранти от 10 март.

Във връзка с крайно манипулативното и невярно изявление на Министерски съвет на Република България относно протестите в столицата срещу нелегалните мигранти, в което се прави внушение, че зад тях стои кремълската агентура и че те са с цел трупане на популярност, поради предстоящите избори, ние като организатори сме длъжни да изясним истината:

Дори една бърза справка за нашите организации веднага показва, че те са младежки патриотични формации, а не партии и съответно не участваме в избори. Отношението ни към режимът в Кремъл, не само е декларирано официално, но и наши активисти са участвали и организирали различни хуманитарни акции в подкрепа на украинската кауза, украинските бежанци (които са истинските бежанци у нас), доброволческите формирования, включително и са доставяли хуманитарни помощи на място в Украйна. Също така, благодарение на серията акции организирани от нас, властите бяха принудени да премахнат Монументът на окупационната червена армия в София. Тоест, твърденията на МС са абсолютно неверни.

Нещо повече, ние считаме, че зад настоящият постоянно засилващ се проблем с нелегалните мигранти, който става все по-осезаем, стоят именно прикритите московски агенти в настоящето управление. Всеки, който се опитва да омаловажи проблема, подкрепя нелегалната миграция и прикрива престъпленията, работи именно в полза на кремълската политика за дестабилизация на Европа. Тези групи нелегални мигранти, съставени почти изцяло от млади мъже в боеспособна възраст, се вкарват в цяла Европа именно с цел да дестабилизират държавите. В последния си анализ за рисковете Европейската агенция за гранична и брегова охрана Фронтекс буквално предупреждава за увеличаващо се инструментализиране на мигрантите от страна на режима в Кремъл и, че целта е дестабилизирането на ЕС или отделни страни членки, което застрашава поддържането на правото и реда или опазването на националната сигурност. Полша от години предупреждава за тази политика и как Беларус, под давление на Москва вкарва нелегални мигранти в ЕС. Информация за това, че Москва очевидно използва бежанците като оръжие срещу Европа и оказва влияние върху някои от основните бежански маршрути, се появи и в националния британски ежедневник „Телеграф”, позоваващ се на британските тайни служби. 

Тоест, изказването на Министерски съвет е в противоречие с информацията от службите за сигурност на ЕС, като същевременно спомага за нагнетяване на напрежението, каквато е и целта на Москва. 

До колко ситуацията е под контрол и проблем не съществува, както твърдят от МС, покзва фактът, че бе разпоредено полицейски сили с автоматично оръжие да патрулират из улиците на столицата ни. Междувременно обаче отново се появи информация за инциденти с мигранти, а жителите на квартал “Овча купел” се принудиха да излязат на протест заради постоянните проблеми, предизвикани от мигрантите. Впрочем и самата статистика, посочена в изявлението на МС, всъщност потвърждава тезата ни – процентно мигрантите извършват несравнимо по-голям брой престъпления, отколкото българските граждани.  А опитът да се омаловажи нападението извършено от близо тридесет нелегални мигранти над няколко непълнолетни български момчета и едно момиче, като някаква битова свада между две, едва ли не приятелски групи, е меко казано циничен. Не само, че не става въпрос за сбиване, а за жесток побой над деца, но и не е истина, че жертвите са познавали нападателите. 

Исканията на нашият протест са за незабавни мерки срещу вихрещата се мигрантска престъпност, затворен характер на центровете за настаняване на нелегални мигранти (те са престъпници, тъй като е престъпление незаконното влизане в страната ни), както и поетапна екстрадиция на всички нелегално влезли пришълци, а също и на мигранти, получили право на пребиваване, но извършили престъпления. Политика, различна от тази обслужва силите желаещи да дестабилизират страната ни и Европа.

Организации:

Български Национален Съюз
Клуб Родолюбие и Отечествознание
Куберов Войн
Млада Гвардия
Младежи за България

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button