Анализи

На кого разчитаме

Мнение на читател, което би трябвало да накара всеки Български националист да се замисли

Миналата седмица изпитах голямо задоволство, когато се натъкнах на Вашата страница и я разгледах с интерес. Много похвално, че все още се намират такива Българи. Не това обаче ме занимава в момента… Отдавна търся отговори на ред сложни въпроси.

Ето някои от тях:

  • Имат ли днешните Българи изобщо нещо общо с онези, които създадоха тази държава – Българите на Аспарух?
  • Наистина ли нашият народ е толкова велик, колкото е в представите на родните националисти?
  • Не сме ли ние най-големите безродни изроди на земята?!
  • Какъв е смисълът да спасяваш някой, който не иска да бъде спасен, а напротив – чувства се чудесно в кочината, която сам си е създал?!?

 Аз мисля, че всеки който се е захванал с непосилната задача да възроди миналата слава на България е или пълен глупак, или безнадежден оптимист. Оставям на Вас да изберете Вие от кои сте. Защо мисля така ли? Ами защото народа е толкова прост, че не се интересува от нищо друго, освен как да се наяде, напие, да чука някоя безмозъчна курва, и преди лягане да се изсере доволен от мизерния си живот.

На какво всъщност разчитате или по-скоро на кого?

На онези богати скапаняци, за които парите са единствен бог и няма да ви дадат и стотинка?

На всезнайковците, поддържащи различни националистически организации и прекарващи 90% от сивото си и мизерно ежедневие във водене на интернет войни? Та те не стават за нищо друго, освен за пълнеж на скучни партийни събрания!

Или може би разчитате на онази част от младежта, която се титулува „скинхедс„? Нима не знаете, че те не са националисти? Те са просто футболни хулигани и пияници. Те са пънкари, накичени с пречупени кръстове.

Така аз виждам България днес, а Вие?

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
X