Чужбина

Нашенски дегенерати в защита на чужди „Разюздени пу_ки”*

През последните няколко седмици световните медии ни занимават с една крайно глупава тема, която мислехме да подминем без коментар. Но активизирането на родни „леви” и „десни” лумпени, набъркващи името на България в случая ни кара да изразим позиция.

Става въпрос за симулирането на масово световно недоволство, срещу осъдителните присъди над пънк-пачаврите от Pussy Riot, към което и нашенски папагали решиха да пригласят. Ами така де, не може цялата „прогресивна общественост” да се възмущава, а пък те – не. В родината ни, солидарност с пънкарките изразиха както анонимна група лумпенизирани анархо-левичари, така и минаващите за „десни” десебари, последователи на етническия циганин Иван Костов.

Всъщност, осъждането на въпросните деградирали персони просто бе удобно използвано като повод за дискредитиране на Путин, за това и „скандала” доби такива мащаби. Тук искаме ясно да кажем, че ние по никакъв начин не желаем да се поставяме в защита на руския президент. Всъщност, считаме че заслужава сериозна критика в редица отношения. Но градивна критика идва единствено от страна на руските националисти. Всички други критици пеят в хора на онези глобализатори, желаещи по-бързото ликвидиране на нациите и националните държави, а в конкретния случай – на Русия. А това, как световната мафия влиза в конфликт с „непослушни” кагебисти с имперски амбиции, няма да разглеждаме сега, тъй като не е тема на статията.

Да се върнем на осъдените пънкарки. За да се разбере правилно ситуацията трябва да се погледне от ъгъл, различен от този, който медиите ни натрапват. Масово се втълпява, че присъдата от две години е издадена само заради критика срещу Путин. Всъщност, това не е вярно. Хора критикуващи доста остро Путин се разхождат свободно. Строгата присъда е следствие от изключителната циничност на акта и от факта, че става въпрос за рецидив. Постъпката на трите шлюхи е съпоставима с това, например Азис да нахлуе в храм-паметника Александър Невски и да спретне импровизиран концерт срещу властта с богохулна „молитва”. Надали, някой ще се възмути от факта, че пее срещу правителството, но със сигурност, голяма част от народа ще иска да го линчува за гавра с национален символ и поругаване на храм. Всъщност, въпросният си е позволявал и двете, но в България очевидно не се получават присъди за подобни действия. За разлика от Русия, където съдът издаде съвсем заслужена и справедлива присъда. Част от геройствата на тези „бунтарки” включват масови оргии, секс в музей в 9-и месец на бременноста, завиране на сурово пиле във вагината на едната, при посещение на супер маркет, надлежно документирано с видео запис и други подобни (Видео от въпросните акции може да видите тук, тук и тук). Все екстравагантни форми на „протест”, които целят единствено привличане на внимание към жалките персони на въпросните пачаври.

Но подобни деградирали личности се използват от пропагандаторите на Новия световен ред за стимулиране на моралното разложение в обществата и по-специално, сред младите. „Творчеството” на такива се подпомага и те са превръщани в звезди и пример за подрастващите. Това е и другата причина за тази мащабна кампания в тяхна защита, въпреки факта, че огромното мнозинство руснаци напълно подкрепя действията на съда. Тук идва, може би, най-основателната причина за твърдата позиция на руския съд. От години се наблюдават бавни, но устойчиви морално-оздравителни процеси в Русия. Те са свързани с едно постепенно връщане на обществото към традиционния морал и отхвърляне на натрапваните от глобализаторите извращения, представяни като висши ценности. Ярък пример за това е яростната съпротива, срещу опитите за налагане на агресивната хомосексуална пропаганда и провеждането на гей-паради. Под силния обществен натиск, вече се приемат и мерки на държавно ниво срещу подобни извращения. Процесът срещу трите пънкарки трябва да бъде разглеждан най-вече в този дух, защото това е поредния сигнал, че здравите сили в руското общество нямат намерение да отстъпват от позициите си. А държавните институции все по-често се съобразяват с тях. И няма как да е иначе, защото разпадът на морала винаги води до унищожение на народа.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

*груб превод на „Pussy Riot”

Подобни статии

Коментара

    1. Един съвсем типичен акт на кощунство се преиначава от местни и чужди величия и се изкарва, като някаква ексцентрична форма на политически протест. Видите ли всичко е заради Путин.
      Но там е работата, че макар и в една изцяло олигархична държава като Русия традиционната религия е на необходимата почит и всяко подобно публично сквернословие и светотатство независимо дали преследва политически цели или не бива не само морално заклеймявано, но не се разминава и без юридически последствия.
      Това разбира се в една олигархична България далеч не може да се случи. Тук всяко извращение се облича в одеждите на либерализма и защита правата на "инакомислещите" (прикрити педали радетели за псевдо мултикултурност).

  1. Разбира се че мерки срещу Азис това противно създание няма да се вземат ( той не е достоен да бъде наричан човек), защото на държавниците им е удобно да се правят на либерални и на отворени, но помнете ми думите ще се намери някой някой ден който ще ги затвори всичките, и за хора, които извращават народа като педерастите, лесбийките, траверсите, битата и още малоумници, ще важат САУДИТСКО – АРАБСКИТЕ ЗАКОНИ, и когато това стане чак тогава държавата ще може да се оправи, защото как ще оправим собствената си държава, ако хората в нея се гаврят с Божийте закони!!! СМЪРТ ЗА ИЗВРАТЕНЯЦИТЕ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
X