България

Наркоман опита да убие наш съратник

В събота срещу нашият дългогодишен приятел и съратник от Стара Загора Станимир Делянов бе извършен опит за убийство. Късно вечерта той вижда няколко човека с палки, нападнали негови познати. Когато се намесва за да им помогне, той е нападнат в гръб и наръган. Станимир, който от години се занимава с бойни спортове сваля с един удар нападателя, който губи съзнание. Но получава 27 см. прободна рана, като лекарите установяват, че ножа е минал на косъм от бъбрека и далака. Нападателят е задържан от полицията и се оказва стар познайник на властите. Наркоман – рецидивист, който има зад гърба си и изнасилване.

За щастие, състоянието на нашият приятел се подобрява и утре ще бъде изписан от болницата. Желаем му бързо възстановяване. И от тук на сетне, много внимателно ще следим какво се случва с отрепката, която опита да го убие.

Този инцидент е показателен и за това, колко важно е хората да тренират и да могат да се отбраняват, защото живеем във времена на беззаконие, в които все по-често ще ни се налага да защитаваме собственият си живот и този на близките ни.

Подобни статии

Коментара

  1. Кога е станало това?Това хубаво и честно момче!Оправяй се Стан,кои са тези мръсници които са нападнали моя приятел???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
X