България

Наглият предател Сидеров осигури достъпа на ДПС до националната сигурност и отбраната

Безочието и наглостта на доказалият се като национален предател Волен Сидеров достигнаха нови висоти. След като лично съдейства настоящето правителство да се закрепи на власт, сам осигурявайки нужният кворум, Сидеров окончателно се утвърди като предател, помагайки Делян Пеевски да бъде избран за шеф на ДАНС. След последвалият взрив на народно недоволство и многохилядните протести, срещу това политическо безумие, от „Атака“ излязоха с крайно нагла декларация, която може да се определи единствено като откровена лъжа. Партийният вожд обвини ГЕРБ за избора на Пеевски и заяви, че атакистите гласували „против“. Какво обаче показва справката за гласуването?

На първото гласуване „за“ са 114 депутати – 78 от БСП и 36 от ДПС. „Против“ гласуват 10 народни представители – 6 от ГЕРБ, 1 от БСП и трима от „Атака“ – Паверл Шопов, Десислав Чуколов и Станислав Станилов. Един натиска бутона „въздържал се“. При прегласуването има 116 гласа „за“ – 80 от БСП и 36 от ДПС. „Против“ са 87 – от ГЕРБ, и един е „въздържал се“. Групата на „Атака“ напуска залата, водена лично от лидера на партията. По този начин, Пеевски е избран. Явно се е наложило лично Волен да изведе объркалите се трима депутати. Фактите са повече от красноречиви.

С любезното съдействие на Сидер Ага, в момента ДПС държи ключови лостове на властта. Анти-българската партия има трима заместник министри – на образованието Мукадес Налбант (въпросната определи Левски за закононарушител и искаше Ботев да се извади от учебната програма),Бюрхан Абазов – на земеделието и забележете, Неджми Али – на отбраната! Така освен, че службата за национална сигурност премина в ръцете на турската противоконституционна партия, на практика и армията ни премина под техен контрол! При това положение, можем само да се радваме на размириците в съседна Турция, тъй като в противен случай, не се знае какво ни чакаше… Но и тове не е всичко. Две области,  ключови за изграждането на „ислямската дъга” на Балканите са подарени на ДПС – Емел Расимова става областен управител в Търговище, а Муса Палев – в Благоевград. Истински триумф на неоосманистите, осигурен им от БСП със специалната подкрепа на „Атака”!

След протестите Пеевски е готов да се оттегли от поста. Но това не е достатъчно. Това правителство трябва да си отиде, защото е крайно вредно за националните ни интереси. За това ви приканваме – протестирайте, докато падне!

Подобни статии

Коментара

  1. Статията е невярна,Бойко Борисов и още един от ГЕРБ не са гласували против.АТАКА са гласували ПРОТИВ! Не бива националисти да плюят по националисти.Само враговете на България имат полза от подобни статии!

  2. Целта на политическите проститутки е да разделят Българите, докато накрая се събудим под ново турско робство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
X