Анализи

Мерките подготвяни от либералите няма да пресекат тероризма, а ще го подпомогнат

Шумните акции срещу няколко десетки джихадисти в момента не са нищо друго, освен замазване на очите. Управляващите либерали нямат никакво намерение да променят по какъвто и да е начин същността на водената от тях политика. Фактът, че на практика вече сме във война, те се опитват да сметат под килима, колкото и да е нелепо подобно действие. А това, че отказват да се отклонят от самоубийствения курс, ще ни донесе и нови проблеми.

Дългосрочните мерки, които либералните режими в цяла Европа ще предприемат като следствие от терористичните атаки в Париж, не само, че няма да пресекат ислямския тероризъм, а и ще нанесат нов удар срещу отбранителните способности на европейците. Крещящ пример за това е идиотското предложение на ЕК за законови промени, още по-сериозно ограниченичаващи правото на гражданите за притежание на огнестрелното оръжие. Ако бъдат приети, това ще означава на практика, всеки лоялен гражданин, спазващ закона да бъде напълно лишен от право на самозащита и от право на какъвто и да е достъп до оръжие, в момент, когато Европа вече на практика е във война. Това по никакъв начин няма да повлияе на ислямистите, които се снабдяват с оръжие чрез мафиотски структури или чрез кражби от военни обекти. Всъщност, ислямистите вече са натрупали солиден оръжеен запас.

Съдейки и по други безумни изказвания, като това, че просто трябва да се промени политиката на интеграция, а не да се отхвърли мултикултурния експеримент, вероятно можем да очакваме и друго. А именно, предложение още повече неевропейци да бъдат включени в силовите структури, което според либералите ще засили интеграцията и ще пребори екстремизма, но на практика ще осигури достъп на ислямисти до ключови позиции и ще сниши ефективността и в крайна сметка, ще дезинтегрира тези структури.

Интеграцията като цяло е неосъществима, под какъвто и да било форма. Именно във Франция тя се натрапва най-отдавна, още от 30-те години на ХХ век. И не случайно именно от Франция се надига борбата на пришълците за европейски халифат. Да се интегрират тези огромни пълчища от неевропейци, би означавало да се претопи и унищожи коренното европейско население. Което е ни повече, ни по-малко геноцид.

Къде е България в цялата картина?

Не е тайна, че България смени желязната хватка на болшевизма с тази на крайния либерализъм и така я караме до днес. За съжаление, към настоящия момента един от най-ярките представители на либералните екстремисти е не друг, а министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова. Именно тя предложи, по време на едни от най-мащабните цигански погроми, съизмерими с този от Катуница, проблема да бъде решен, като в МВР определи големи квоти за назначаване на… етнически цигани. Истинско олицетворение на абсурдната либерална логика. Днес същата тази неадекватна лелка, привърженик на приема на “бежанци”, ни готви специални мерки, срещу заплаха от тероризъм.

Ето и само един от моментите, будещи сериозна тревога в този проект: “Ще бъдат създадени мерки за противодействие на изказвания и послания, подбуждащи към омраза в интернет и медиите. ДАНС и МВР, съвместно с неправителствени организации, ще трябва да изработят и програма “деангажиране, дерадикализация и рехабилитация на лица, желаещи излизане от екстремистки среди” (източник – тук). За кои неправителствени организации предполагате, че става въпрос? Има една конкретна, либерал-екстремистка организация с чуждестранно финансиране, с която е тясно обвързана самата Бъчварова. Това е печално известния (анти)Български хелзински комитет. Национална служба „Полиция” вече има безсрочен договор с БХК за правна помощ на чужденци, които незаконно пребивават в България. Как същата тази структура на практика подпомага ислямския тероризъм, може да прочетете подробно – тук. Сега си представете, как Красимир Кънев и компания, бранещи яростно джихадисти и убийци и нападащи граничарите, които си вършат работата, създават мерки за борба срещу тероризма.

Нещо повече, именно тази вратичка ще се ползва от БХК и сродните им НПО-та за саморазправа с единствените, които могат да формират ядро на съпротива, срещу ислямската заплаха – националистите. От години е мечта на въпросните структури да прокарат закон срещу “словото на омраза” с който да цензурират, не проповедниците на джихад (такива те защитават, включително юридически) а именно, всеки предупреждаващ за тази опасност и за деструктивното влияние на крайните либерали.

Впрочем, управляващите като цяло запяха в общия хор на патологичните толерасти, захапали властта в ЕС и потърсиха вината за случилото се в лошите европейци, които не успели да интегрират горките джихадистки касапи. Отговорът – нова политика на интеграция. Така явно се бори според тях ислямският нашественик.

Днес обаче в цяла Европа, вълната на съпротивата се надига и е време, това да се случи и у нас. В противен случай, съвсем скоро ще разберем, как са живели предците ни по турско. За момента, най-силният ни инструмент е обществения натиск и трябва да го използваме.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button