АнализиНачална страица

Либералите се канят да залеят Европа с още 60 милиона пришълци

За пореден път предупрежденията на националистите се оказаха верни – вълната от азиатски и африкански пришълци, която заля Европа и вече видимо я дестабилизира е само авангарда на едно далеч по-масово нашествие. Днес стана ясно, че на първо време, либералите подготвят да ни стоварят поне още 20 милиона (ДВАДЕСЕТ МИЛИОНА!) пришълци, но цифрата може да стигне дори 60 милиона. И това го казва не друг, а Йоханес Хан – еврокомисар по Европейска политика за съседство и преговори за разширяване.

Изявлението е от днешната среща между държавата и бизнеса, която се провежда в София и на която е гост Хан. Ето и думите му: “Най-голямото предизвикателство в ЕС остава бежанската криза. Разселени към момента са над 60 млн. души. Това са консервативни данни, които цитирам. Някои от прогнозите са за много по-висока цифра. Около 20 от тези 60 милиона се намират непосредствените физически граници на ЕС. Това е глобално предизвикателство, което поставя на изпитание ЕС”, след което продължава: “Необходимо е да финансираме подкрепата за бежанците и в макроикономически план ще е много по-евтина, отколкото да върнем всички по родните им места.” Тоест, ясно се признава, че става въпрос за добре организиран план, Европа да се наводни с пришълци, което на практика означава ликвидиране на европейските народи. С една дума – ГЕНОЦИД! А на къде си мислите, че ще е насочен първия удар? Йоханес Хан дава отговор на това: “Но казвайки това, уверявам ви, че ще направим всичко необходимо и лично ще положа всички необходими усилия, за това югоизточна Европа да се превърне в център за прием на емигранти за сметка на държави, които са решили да затворят границите си. Живеем в единно пространство и всички трябва да проявим солидарност.” И разбира се, България ще е държавата, която първа ще се сблъска с тази брутална инвазия.

Цифрата ви звучи абсурдно голяма, не ви се вярва, че подобно нещо е възможно, дори когато го изрича не друг, а еврокомисар? Добре запомнете, че либералите са доказани психопати. Въпреки огромните щети, които причини първата вълна на нашествието, въпреки доказания провал на мултикултурализма, те продължават с всички сили да форсират безумните си планове. Непрекъснато изплуват нови и нови истории за брутални изнасилвания, за убийства и други престъпления, на т.нар. “бежанци”, които умишлено са били прикривани от либералните власти. И въпреки тази престъпност, вноса на главорези продължава. Тези хора са завършени психопати и ще ликвидират народите ни, ако не бъдат спрени. Необходимо е в най-кратки срокове либералното управление в Европа да бъде ликвидирано. Само национализма може да преодолее заплахата.

/ Цитатите са взети от тук – Югоизточна Европа да се превърне в център за бежанци./

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button