Културно-просветна дейност

Кръгла маса против хомосексуализма и педофилията

Кръгла маса: "Как да ограничим и преборим вредите от хомосексуализма и педофилията в България?"

Боян Расате4

Днес на организираната от Български Национален Съюз кръгла маса на тема „Как да ограничим и преборим вредите от хомосексуализма и педофилията в България?” взеха участие неправителствени организациии, представители на различни религиозни вероизповедания, общественици и интелектуалци. След проведените обсъждания участниците постигнаха единомислие относно мерките, с които трябва да се противодейства на хомосексуализма и педофилията.

Беше приета декларация, в която се настоява за:

1. Промени в Наказателния кодекс, които да инкриминират публичните прояви и демонстрации на хомосексуализъм.

2. Всички организации, които открито пропагандират хомосексуализъм, педофилия и други сексуални извращения, застрашаващи здравето и доброто въспитание на подрастващите поколения, трябва да бъдат час по-скоро забранени.

3. Зачестилите прояви на сексуална злоупотреба с деца ни принуждават да настояваме за извънредни мерки и да поискаме увеличаване на наказанията за педофилия, като в особено тежките случаи да се прилага и смъртно наказание.

Подписалите декларацията обясниха, че исканията им са продиктувани от желанието им да съхранят моралните ценности и културна идентичност на Българския народ, както и да осигурят по-добър живот и сигурност за Българските деца.

Документът е адресиран до президента,  до Народното събрание и до Министерски съвет на Р България.

Противниците на предстоящия гей-парад се обединиха и около искането си обявения за събота гей-парад да бъде забранен, тъй като противоречи на нормалното естествено поведение, грубо предизвиква традиционните Български ценности и морал и е в противоречие с разбирането на огромната част от Българското общество.

За заключение Боян Расате каза: „Ще направим всичко възможно за да спрем тази лудост и да спрем свободното разпространяване на хомосексуализма и педофилията в Българското общество. Не се страхуваме и не съжаляваме за нищо.”

Кампанията на Български Национален Съюз срещу хомосексуализма и педофилията беше подкрепена от бившият главен прокурор Иван Татарчев, Николай Колев – Босия, отец Боян Саръев, Българска лига за правата на човека, представители на източно-православното, католическото и ислямското вероизповедания.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button