Анализи

Който сее вятър – жъне бури

Клането във Франция е пряко следствие от мултикултурното безумие

За това, което вчера се случи във Франция, европейските националисти предупреждават от години. Това са плодовете на мултикултурната политика на престъпните либерални режими, управляващи Европа. Това е прякото следствие от широко прилаганите идеи на културните марксисти от Франкфуртската школа. Ето ви го резултата.

И това е само началото. Защото психопатичните левичари напълниха континета с азиатски и африкански ислямизирани орди, не само твърдо отказващи да се разделят с дивашките си “културни особености”, но и напиращи да ги наложат на “неверниците” от коренното население. До колко са невменяеми толерастите показва и факта, че дори при очевидния провал на утопичните им идеи, те не просто отказаха да приемат действителността, но и форсираха безумието, настоявайки да се приемат още милиони войнстващи ислямисти. Само човек без капка здрав разум, може да твърди, че подобни индивиди ще се интегрират, като им се раздават куп привилегии за сметка на местното население и се неглижира престъпното им поведение. А на всичко отгоре да твърди и че това било и нещо много добро и хуманно. Явно е, че толерастията е психическо разстройство и е повече от наложително подобни хора да бъдат отстранени от всякакви позиции на влияние. Това важи както за цялата прогнила политическа класа в Европа, така и за мрежите от НПО-та, та чак до полезните идиоти от улицата. Всички те осигуряват логистичната поддръжка на ислямските нашественици, водещи война срещу народите ни.

Впрочем, още през 2011 година, когато бяхме на посещение при френски националисти в Париж, те ни казаха, че ислямистки групировки в цялата страна усилено се снабдяват с оръжие, чрез албанската мафия. И това бе факт, добре известен на полицията и службите за сигурност. Така, че зад целия този привиден хаос в Европа, стои добре структуриран план за дестабилизиране на целия континет. А печално известни агенти на глобалната мафия, като Сорос, дори не си дават много труд да се прикриват.

Бурята приближава неумолимо и единствената надежда за спасение на народите ще е в национализма.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button