БългарияНачална страица

Когато няма държава – народа се защитава

Все по-труден за скриване става факта, че криминални цигански пълчища водят едностранно война срещу народа ни. Война, която е подстрекавана от либералните екстремисти, начело с БХК. Война, която властите упорито игнорират. Но и на която съдействат, било то с бездействие или чрез действия.

Раднево е просто пореден епизод от вихрещия се цигански терор. И както винаги, отново се оказва, че властите никакви ги няма, когато озверяла тълпа от цигани пребива зверски и мушка с ножове три български момчета, но са особено сръчни и бързи, когато трябва да спасяват мародерстващите цигански орди от гнева на народа. При това те се охраняват и извозват за сметка на същия този народ.

Полицаите, които така усърдно пазят циганския комфорт и които снощи налагаха протестиращи, трябва да се запитат нещо просто. Утре дали те самите или техни близки, няма да пострадат от безчинствата на мургави апаши, чувстващи се безнаказани, защото властта ги пази.

Държава в истинския смисъл на думата отдавна няма. А когато народа осъзнае това, той започва инстинктивно да търси форми на самоорганизация за да се опази, за да защити правото си на съществуване, за да оцелее в това безвремие и в това узаконено беззаконие.

И спонтанните изблици срещу циганския терор или доброволните отряди по границата са пример за това. Така се зараждат процесите, създаващи новата държавност, която да измете диктатурата на криминално-политическите групировки. И всеки може да избере – дали ще е с народа ни или с душманите му. Защото средно положение няма.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
X